Φωτογραφίες: Ο τυφλός βιαστής της Δάφνης οδηγείται στα δικαστήρια από άλλον κατηγορούμενο

Φωτογραφίες: Ο τυφλός βιαστής της Δάφνης οδηγείται στα δικαστήρια από άλλον κατηγορούμενο

Ο άλλος κατηγορούμενος κρύβει το πρόσωπό του - Δεν θέλει να αποτυπωθεί δίπλα στον αρρωστημένο 52χρονο που βασάνισε την άτυχη φοιτήτρια, αναγκάζοντάς την να προβεί σε ανείπωτες πράξεις παρά τη θέλησή της

Φωτογραφίες: Ο τυφλός βιαστής της Δάφνης οδηγείται στα δικαστήρια από άλλον κατηγορούμενο
Χωρίς παπούτσια, «δεμένος» με έναν άλλο κατηγορούμενο για διαφορετική υπόθεση από αυτή του αποτρόπαιου βασανισμού και βιασμού της φοιτήτριας στη Δάφνη έφτασε στην Ευελπίδων ο 52χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 22χρονης.


Το φωτογραφικό στιγμιότυπο όπου ο «τυφλός» βιαστής, χωρίς παπούτσια, αλλά φορώντας μόνο τις κάλτσες του (προφανώς τα υποδήματά του αφαιρέθηκαν από τις αρχές για να μην αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με τα κορδόνια του) οδηγούνται στο κατώφλι της Δικαιοσύνης είναι αποκαλυπτικό.

Ο άλλος κατηγορούμενος, κρύβει το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας τη μπλούζα του. Κι όσο κι αν πρόκειται για μια συνηθισμένη κίνηση που κάνουν πολλοί κατηγορούμενοι, θέλοντας να προστατεύσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, στην υπόθεση της Δάφνης δημιουργεί πολλούς συμβολισμούς.

Κλείσιμο
Ούτε καν ο άλλος κατηγορούμενος -αυτός που δεν γνωρίζουμε τι αδίκημα έχει κάνει, ούτε ποιες κατηγορίες τον βαραίνουν κι όμως μοιάζει να θέλει να κρυφτεί- δεν θέλει να συνδέσει το όνομά του με τις ακατανόμαστες αρρωστημένες πράξεις του 52χρονου που βασάνισε με το έτσι θέλω μια 22χρονη κοπέλα.



Και μπορεί να είναι δεμένος με τον 52χρονο βιαστή με το ίδιο ζευγάρι χειροπέδες (για οικονομία στις χειροπέδες; επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί να τους συνοδεύσουν;) όμως αποστρέφει το βλέμμα στον άνθρωπο που δηλώνει «95% τυφλός» και «ΑΜΕΑ».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης