Ο Πολάκης... πανηγυρίζει μόνος του για το σόου στη Ζάκυνθο - «Με ρωτούν ακόμα πώς το τολμήσαμε»

Ο Πολάκης... πανηγυρίζει μόνος του για το σόου στη Ζάκυνθο - «Με ρωτούν ακόμα πώς το τολμήσαμε»

Αυτοκολακεύεται με γνωμικά και μαντινάδες σε νέα ανάρτησή του στο Facebook

Ο Πολάκης... πανηγυρίζει μόνος του για το σόου στη Ζάκυνθο - «Με ρωτούν ακόμα πώς το τολμήσαμε»
Για το σόου που έστησε την περασμένη Τετάρτη στη Ζάκυνθο με τους «μεταφερόμενους» γιατρούς και ασθενείς προκειμένου να δείξει ότι λειτουργούν τα χειρουργεία, πανηγυρίζει και αυτοκολακεύεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης
.

Κλείσιμο
Με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o κ. Πολάκης, χρησιμοποιώντας γνωμικά και μαντινάδες αποθεώνει τον εαυτό του για την «επιτυχία» του και παράλληλα επιτίθεται σε όποιον τον αμφισβητεί.
 
Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός έγραψε:


Την περασμένη Τετάρτη με τρία «εισαγόμενα», από την Πελοπόννησο, χειρουργικά περιστατικά, με «μεταφερόμενο» προσωπικό υγείας και υπό την υψηλή εποπτεία του κ. Παύλου Πολάκη, ως αναπληρωτή υπουργού Υγείας αλλά και ως γιατρού, λειτουργούν τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Οι τρεις ασθενείς, κατά πληροφορίες αλβανικής καταγωγής, υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις για αφαίρεση κήλης και χολής από γιατρούς που μετακινήθηκαν από άλλα νοσοκομεία, όπως της Κυπαρισσίας, καθώς ο Διευθυντής Χειρουργικού τομέα και ο Διευθυντής Αναισθησιολογίας έχουν τεθεί εκτός νοσοκομείου  με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο Ζακύνθου είχε κλείσει τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς μία 41χρονη κατέληξε και άλλοι τέσσερις ασθενείς είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω μετεγχειρητικών επιπλοκών που συσχετίστηκαν με τις συνθήκες των χειρουργείων, είτε με την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων είτε με ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Για το θέμα διενεργήθηκαν έλεγχοι αλλά δεν αποσαφηνίστηκε ο λόγος των επιπλοκών. Τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Πολάκης έδωσε εντολή να ανοίξουν τα χειρουργεία, παρά τις σοβαρές ενστάσεις του προσωπικού, αποδίδοντας τις αντιρρήσεις τους σε σκοπιμότητες προσωπικές και σε λόγους απαξίωσης του ΕΣΥ.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης