Η Άγκυρα βλέπει πολιτικά κίνητρα πίσω από την απόφαση για τους «οκτώ» και απειλεί ξανά
«Η Άγκυρα δεν βλέπει την απαραίτητη στήριξη από μια χώρα σύμμαχο στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία και την εγκληματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών
, τονίζοντας αυτή θα επηρεάσει τις διμερείς σχέσεις και την περιφερειακή συνεργασία Τουρκίας και Ελλάδας.
Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ, η Άγκυρα δεν βλέπει την απαραίτητη στήριξη από μια χώρα σύμμαχο στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία και την εγκληματικότητα.
Επίσης τονίζεται η απόφαση είχε προφανώς πολιτικά κίνητρα και ότι η ελληνική δικαιοσύνη αγνόησε στην απόφασή της τα δικαιώματα των θυμάτων της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.