Φωτογραφίες: Νέο σόου Πολάκη με στολή χειρουργείου στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Φωτογραφίες: Νέο σόου Πολάκη με στολή χειρουργείου στο νοσοκομείο Ζακύνθου

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας συμμετείχε σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών 

Φωτογραφίες: Νέο σόου Πολάκη με στολή χειρουργείου στο νοσοκομείο Ζακύνθου
Σε ένα ακόμη σόου επιδόθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Μετά τη Σαντορίνη, ο αναπληρωτής υπουργός φόρεσε την ιατρική ρόμπα και χειρούργησε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, θέλοντας να δείξει ότι όλα λειτουργούν κανονικά. 

Ο κ. Πολάκης  έφτασε με το πλοίο της γραμμής νωρίς το πρωί στο νησί. Πριν μπει στο χειρουργείο -ως γνωστό είναι ιατρός χειρουργός- είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Κλείσιμο


Ο ίδιος μάλιστα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το χειρουργείο, συνοδευόμενες από την λεζάντα:

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (εκει που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί.....) Το πρωτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό ΓΕΝΙΚΗ αναισθησία με χρηση του ΔΙΚΤΥΟΥ αερίων)»




Υπενθυμίζεται πως από τον περασμένο Δεκέμβριο όπου μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κατέληξε μια 41χρονη και νόσησαν άλλοι τέσσερις ασθενείς, τα χειρουργεία παρέμεναν κλειστά, με τους αρμόδιους να αναζητούν την αιτία των μοιραίων μετεγχειρητικών επιπλοκών είτε στη πιθανή διαρροή τοξικών αερίων από την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων του χειρουργείου είτε σε νοσοκομειακή λοίμωξη.




Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης