Τέλος εποχής: Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι πλέον εκδότης «στα Νέα»

Τέλος εποχής: Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι πλέον εκδότης «στα Νέα»

Η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε σήμερα, Σάββατο, με ταυτότητα στην  οποία για πρώτη φορά στη θέση του εκδότη δεν υπάρχει το όνομα του κ. Ψυχάρη, αλλά η εταιρία ΔΟΛ Α.Ε, η οποία, ως γνωστόν, με δικαστική απόφαση, έχει περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας

Τέλος εποχής: Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν είναι πλέον εκδότης «στα Νέα»
«Τέλος εποχής» και επισήμως για τον Σταύρο Ψυχάρη, τον επί τρεις δεκαετίες και ισχυρό άνδρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) ο οποίος απώλεσε μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε σήμερα, Σάββατο, με ταυτότητα στην  οποία για πρώτη φορά στη θέση του εκδότη δεν υπάρχει το όνομα του κ. Ψυχάρη, αλλά η εταιρία ΔΟΛ Α.Ε, η οποία, ως γνωστόν, με δικαστική απόφαση, έχει περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας.

Ο κ. Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής, κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, όπως αναφέρεται στην ταυτότητα, στην οποία περιλαμβάνεται μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη (1931 - 1957) και Χρήστο Λαμπράκη (1984-2017).

Κλείσιμο
Στην διεύθυνση της εφημερίδας παραμένει ο Παναγιώτης Λάμψιας.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης