Σε κλίμα έντασης αναβλήθηκαν οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας

Σε κλίμα έντασης αναβλήθηκαν οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας

Δύο συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία με αποτέλεσμα μέλη συλλογικοτήτων να εισβάλουν στο χώρο του Ειρηνοδικείου 

Σε κλίμα έντασης αναβλήθηκαν οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας
Ένταση απειλήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως όταν δύο συμβολαιογράφοι κάθισαν στα έδρανα και προσπάθησαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία πλειστηριασμού δύο ακινήτων με επισπεύδοντες ιδιώτες.

Τότε τα μέλη των κινημάτων και των πολιτικών οργανώσεων που εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς εισέβαλαν στο χώρο του Ειρηνοδικείου και αφού φώναξαν συνθήματα όπως "έξω τώρα τα κοράκια", απαίτησαν από τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν, καθώς όπως τους είπαν ήταν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διενέργεια κανενός  πλειστηριασμού. Στη μια εκ των δύο περιπτώσεων υπήρξε και λεκτική αντιπαράθεση, ωστόσο οι συμβολαιογράφοι που είδαν το πλήθος εξαγριωμένο δεν συνέχισαν να επιχειρηματολογούν υπέρ του πελάτη τους και της αποφάσής τους να καθίσουν στα έδρανα κι έτσι αποχώρησαν.

Κλείσιμο
Έτσι, για μια ακόμη φορά δεν έγιναν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας. Συνολικά είχαν προγραμματισθεί να γίνουν 13 πλειστηριασμοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων αφορούσαν διαμερίσματα και οικόπεδα. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης