Συνελήφθησαν για το αεροβόλο πιστόλι που είχαν στο αυτοκίνητό τους

Συνελήφθησαν για το αεροβόλο πιστόλι που είχαν στο αυτοκίνητό τους

Οι δράστες ηλικίας 31 και 40 χρόνων κυκλοφορούσαν οπλισμένοι - Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία 

Συνελήφθησαν για το αεροβόλο πιστόλι που είχαν στο αυτοκίνητό τους
Ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο Έλληνες στη Λάρισα, αποκάλυψε ότι κυκλοφορούσαν οπλισμένοι με ένα αεροβόλο πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων για το οποίο δεν διέθεταν άδεια κατοχής. 

Οι δράστες ηλικίας 31 και 40 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ερευνάται αν εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας ή άλλες παρανομίες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το αεροβόλο πιστόλι κατασχέθηκε. 

*** Ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο μετέφερε στους δρόμους της Ναυπάκτου ένας  70χρονος, αλλά κατά τον έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπιστώθηκε ότι είχε... ξεχάσει να ανανεώσει την άδεια κατοχής του! Έτσι, ο ηλικιωμένος συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης