«Ο γαμπρός μου δεν ήταν κακός άνθρωπος», λέει η μάνα της «μοιραίας γυναίκας» του Μοσχάτου

«Ο γαμπρός μου δεν ήταν κακός άνθρωπος», λέει η μάνα της «μοιραίας γυναίκας» του Μοσχάτου

«Το φονικό δεν έγινε για τα μάτια της κόρης μου», λέει - Τα βίαια ξεσπάσματα του Μάριου Λουκόπουλου και η επιμέλεια των παιδιών 

«Ο γαμπρός μου δεν ήταν κακός άνθρωπος», λέει η μάνα της «μοιραίας γυναίκας» του Μοσχάτου
«Μάρτυρας χαρακτήρα» υπέρ του πρώην γαμπρού της αναδεικνύεται απρόσμενα η μητέρα της «μοιραίας γυναίκας» στο φονικό του Μοσχάτου. Η μητέρα της Κατερίνας, μιλώντας στο protothema.gr υποστηρίζει ότι η Μάριος Λουκόπουλος δεν ήταν τόσο κακός άνθρωπος, όπως τον εμφανίζει η κόρη της, επισημαίνει ωστόσο ότι είχε βίαια ξεσπάσματα για τα οποία όμως μετάνιωνε,  όπως άλλωστε είχε εκμυστηρευτεί και στην ίδια. 

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου μεγάλωσαν μαζί, ήταν παιδικοί φίλοι, ήταν   προσκοπάκια και πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους», λέει στο protothema.gr η πρώην πεθερά του ανθρώπου που έπεσε νεκρός από το χέρι του παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Βασίλη Τσαγκάρη και συνεχίζει: «Ο Μάριος στην αρχή ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι ο Παραολυμπιονίκης είχε μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα γιατί αν ήταν υγιής θα είχε ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατέψει». 

Για το βράδυ του φονικού, λέει: «Αν  ήταν σωστός (σ.σ. ο Τσαγκάρης) δεν θα έκλεινε το εσωτερικό κύκλωμα τηλεόρασης μέσα στο πρακτορείο του, αλλά θα το άφηνε να καταγράφει και θα γνωρίζαμε τώρα τους πραγματικούς λόγους που τον δολοφόνησε. Ούτε θα κατέβαζε τα ρολά την ώρα που ο γαμπρός μου ξεψυχούσε και εκείνος  έφευγε με το καροτσάκι σαν να μην έτρεχε τίποτα».

Κλείσιμο


Η γυναίκα πάντως, δεν πιστεύει ότι όλα έγιναν εξαιτίας της κόρης της: «Δεν  πιστεύω  ότι  το έγκλημα  έγινε για τα μάτια της κόρης μου, όπως λένε όλοι. Η  μαμά του παραολυμπιονίκη είναι  μια κυρία που μερικές φορές κρατούσε τα εγγονάκια μου, για να μπορεί η κόρη μου να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Έτσι γνώρισε η  κόρη μου τον Βασίλη. Ενθουσιάστηκε από τα μετάλλια και τη ψυχική δύναμή  που έκρυβε αυτός ο άνθρωπος. Η γνωριμία τους ήταν ένας ενθουσιασμός, χωρίς να κρύβεται κάτι βρώμικο ανάμεσά τους.  Κι  όλα αυτά συνέβησαν  αφού είχε πάρει  διαζύγιο με τον άντρα της», προσθέτει στο protothema.gr

Η πρώην πεθερά του Μάριου Λουκόπουλου πιστεύει  ότι ο γαμπρός της  δεν ήταν κακός άνθρωπος, αλλά εκτιμά ότι είχε πάθει νευρικό κλονισμό γιατί αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. 

«Toν γαμπρό μου τον αγαπούσα και τον αγαπώ  παρόλο που τον τελευταίο καιρό συμπεριφερόταν βίαια απέναντι στη κόρη μου και και στα παιδιά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είχε πάθει νευρικό κλονισμό από τη στενοχώρια του, γιατί δεν ήταν κακός άνθρωπος  ο Μάριος. Ήταν στενοχωρημένος γιατί  τον απασχολούσαν οικογενειακά θέματα με δικούς του ανθρώπους. Με την κόρη μου χώρισε γιατί υπήρχε ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα το δικαστήριο του είχε απαγορεύσει όχι μόνο να παίρνει τα παιδιά μαζί του,  αλλά ούτε να διανυκτερεύουν σπίτι του , δεν του επέτρεπαν. Όποτε έπαιρνε τα παιδιά τα έβαζε και κοιμόντουσαν δίπλα στα όπλα. Πως να του εμπιστευτεί η κόρη μου και το δικαστήριο, να κρατήσει τα παιδιά  μετά από τέτοια πράγματα; Και όλα αυτά προκύπτουν από τις δικογραφίες», καταλήγει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης