Σε γραπτή δήλωσή του αυτή τη φορά, σε επιμένει για την αθωότητά του και τονίζει πως βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν.
Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, η δήλωση του Αρτέμη Σώρρα αναφέρει: «Είμαι αθώος... Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε... Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».
Στη δήλωσή του, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» ο Αρτέμης Σώρρας, επιμένει πως είναι αθώος: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…», λέει αναφερόμενος στον δικηγόρο και κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, η μήνυση του οποίου οδήγησε στην καταδίκη του.
Δείτε βίντεο: Αρτέμης Σώρρας : Κρύβεται και δηλώνει ότι είναι αθώος
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας