Υποχώρησε η κουπαστή σκάλας στο ΕΛΠΙΣ και τραυματίστηκε σοβαρά ένας γιατρός

Υποχώρησε η κουπαστή σκάλας στο ΕΛΠΙΣ και τραυματίστηκε σοβαρά ένας γιατρός

Τις περικοπές στην συντήρηση των νοσοκομείων καταγγέλλει το σωματείο των νοσοκομειακών γιατρών

Υποχώρησε η κουπαστή σκάλας στο ΕΛΠΙΣ και τραυματίστηκε σοβαρά ένας γιατρός
Σοβαρό ατύχημα υπέστη ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όταν κατέρρευσε η κουπαστή σκάλας στην οποία στηριζόταν. Ο άντρας έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. 

Η ΕΙΝΑΠ, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά, σε ανακοίνωσή της θέτει θέμα τήρησης των συνθηκών ασφαλείας στα νοσοκομεία και αναφέρει: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση».

Συνεχίζοντας η ΕΙΝΑΠ τονίζει πως: «Σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και "εξοικονομώντας" αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές. Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφό μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε επιτυχή και σύντομη ανάρρωση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης