Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σόλωνος 47 στο Κολωνάκι επιτέθηκε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας το μεσημέρι της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα κατηγορεί το συγκεκριμένο γραφείο ότι «πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών».
Μάλιστα όπως καταγγέλλει σε κείμενό του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.