Επιβεβαίωσε εμμέσως τον ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη. Όπως είπε ο επενδυτής δεν προχώρησε αλλά η ευθύνη δεν ανήκει σ’ αυτόν, ούτε στις τράπεζες
Ελάχιστες είναι πλέον οι δυνατότητες σωτηρίας των Μέσων του ΔΟΛ σύμφωνα με τον Βασίλη Μουλόπουλο. “Οι ελπίδες είναι πλέον πολύ λίγες “ είπε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ .
Ο κ. Μουλόπουλος,
που όπως είναι γνωστό αποδέχτηκε πρόταση από τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ να συνδράμει στην προσπάθεια εξυγίανσης και επιβίωσης του συγκροτήματος, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε να επενδύσει στον ΔΟΛ. “Ο επενδυτής όμως δεν προχώρησε” παρατήρησε ο κ. Μουλόπουλος και πρόσθεσε: “η ευθύνη δεν ανήκει σ’ αυτόν, ούτε στις τράπεζες”. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του τόνισε ότι ο οργανισμός «έχει πολλούς σκελετούς στο ντουλάπι του». Παράλληλα σημείωσε ότι είναι έκπληκτος από τις αναφορές για ενδεχόμενη ευθύνη της κυβέρνησης.
Κλείσιμο
Συνοψίζοντας τις ευθύνες όσων οδήγησαν τον ΔΟΛ στην σημερινή κατάσταση, ο κ. Μουλόπουλος τις απέδωσε, αφενός στις τράπεζες για τον αλόγιστο δανεισμό και αφετέρου στην κακή διαχείριση, κάνοντας λόγο για «αλόγιστη σπατάλη χρημάτων» και παραλληλίζοντας την ιστορία του ΔΟΛ με αυτήν της κρίσης στην Ελλάδα: «Αποδείχθηκε ότι δεν λειτουργούσε διαφορετικά … μάλλον ήταν ταυτισμένος με την χώρα…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουλόπουλος.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα