Ευθείες απειλές κατά εισαγγελέων και δημοσιογράφων από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Ευθείες απειλές κατά εισαγγελέων και δημοσιογράφων από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Λένε ότι οι «αναρχικοί πυρήνες είναι σαν τη Λερναία Ύδρα», αναλαμβάνουν την ευθύνη για έξι εμπρηστικές επιθέσεις τις οποίες αφιερώνουν στην Πόλα Ρούπα

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για έξι εμπρηστικές επιθέσεις με το οποία απειλούν ευθέως δημοσιογράφους και εισαγγελείς ανήρτησαν σε ιστοσελίδα αντεξουσιαστικού χώρου τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Στο κείμενο υποστηρίζουν ότι «αν στην μάχη αυτή έχουμε απώλειες και συντρόφους στις φυλακές οι αναρχικοί πυρήνες είναι σαν την Λερναία ύδρα» και προαναγγέλλουν νέες επιθέσεις.

Στην κατακλείδα, μάλιστα, απευθύνονται ευθέως σε δημοσιογράφους και εισαγγελείς λέγοντας ότι «μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει .ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ» ενώ αφιερώνουν τις επιθέσεις τους στην Πόλα Ρούπα και την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.

Το κείμενο όπως αναρτήθηκε έχει ως εξής:

ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις 6 παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις

Τράπεζα στα Πετράλωνα λίγα στενά δίπλα στην καταναλωτική γειτονιά του Γκαζιού

Εταιρία security FALCON στην κεντρική και πολυσύχναστη Λεωφόρο Κηφισίας. Η εν λόγω εταιρία διαφημίζεται από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της τηλεόρασης

Ταχυδρομικό ταμιευτήριο στην φαινομενικά αστυνομοκρατούμενη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 

3 οχήματα διπλωματικού σώματος 

Οι πόλεις είναι το θέατρο της ιστορίας. Εκεί δίνει η ζωή την κεντρική της παράσταση μέσα σε πειθαρχημένους κοινωνικούς ρόλους, από νομοταγείς πολίτες μέχρι χαρούμενους σκλάβους πάνω σε αντανακλάσεις ψηφιακών οθονών επικοινωνίας και βιτρινών κατανάλωσης εντός πάντα προκαθορισμένων διαδρομών απ'τη μισθωτή σκλαβιά στη πληρωμένη διασκέδαση. Κάθε κίνηση μας ελέγχεται απ'το άγρυπνο μάτι χιλιάδων καμερών στους δρόμους, ένστολα μπλόκα και μηχανοκίνητες περιπολίες μπάτσων.

Στην τωρινή συνθήκη της οικονομικής κρίσης,μόνο ένα νόμισμα έχει σταθερή αξία,το νόμισμα του φόβου στα χέρια της εξουσίας.Ο φόβος ότι τίποτα δεν αλλάζει,ότι είμαστε λίγοι και ότι η φυλακή παραμονεύει για όποιον τολμήσει και αμφισβητήσει τις διαταγές της εξουσίας.Η ζωή όμως βιάζεται και δεν περιμένει εκείνους που φοβούνται να την ζήσουν.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

Μετατρέπουμε τις πόλεις σε πεδίο μάχης και κάνουμε τις νύχτες σύμμαχο για αντάρτικες αιφνιδιαστικές επιθέσεις.Ναρκοθετούμε με φωτιά τα σύμβολα αυτού του κόσμου που μας κρατούν αιχμαλώτους.Ξέρουμε πως μια καμένη τράπεζα ή ένα πυρπολημένο κρατικό όχημα δεν αρκούν για να φοβηθεί η εξουσία όμως η πραγματική δύναμη των αναρχικών παράνομων ενεργειών είναι ότι μοιάζουν με αντικλείδι.Το αντικλείδι που απελευθερώνει την δύναμη που έχουν οι άνθρωποι όταν εξεγείρονται.Την δύναμη να χτυπήσουν την εξουσία και να ζήσουν επικίνδυνα ελεύθεροι Γι'αυτο και δημιουργούμε μικρές μαχητικές ομάδες,έτοιμες για δράση εδώ και τώρα.Δεν περιμένουμε ένα πλήθος χωρίς ψυχή ούτε ψάχνουμε προλεταριακά υποκείμενα που το μόνο που ζητούν είναι ένας καλύτερος μισθός.Δεν είμαστε ούτε βοσκοί να μας ακολουθήσουν οι μάζες,ούτε νεκροθάφτες για όσους έχουν θάψει την ζωή τους μέσα στη σιωπή.

Οργανωνόμαστε και συντονιζόμαστε άτυπα τοποθετώντας μια έμπρακτη παρακαταθήκη στον αγώνα ενάντια στην εξουσία του εγκλωβισμού χαλώντας τους ρυθμούς της έννομης τάξης.Αυτοί οι δύσκολοι καιροί δεν λυγίζουν ούτε στο ελάχιστο τις ιδέες μας αλλά τις οξύνουν και τις αναζωπυρώνουν.Μαγειρεύουμε το μίσος μας με συνείδηση και αξιοπρέπεια και όταν δέσει αυτό το μείγμα θα δηλητηριάσει και θα καταστρέψει το σώμα κάθε εισαγγελέα,κάθε δημοσιογράφου,κάθε μπάτσου,κάθε σεκιουριτά,κάθε ρουφιάνου,κάθε είδους κομματόσκυλου,κάθε φιλήσυχου πολίτη και γενικά κάθε σκουπιδιού που συνθέτει αυτήν την αποστειρωμένη κοινωνία της ασφάλειας.Κανείς βολεμένος δεν θα αφήσει τα προνόμια του για τον δρόμο της εξέγερσης και αυτό το ξέρουμε καλά.Ο φόβος για την κοινωνική απόρριψη ωθεί στην αδράνεια και στην συντηρητικοποιήση των αναρχικών πρακτικών σε "ενδοκινηματικό" επίπεδο.Τα μέσα μας είναι αμιγώς παράνομα και δεν είμαστε πρόθυμοι να υποστούν καμία διαδικασία κοινωνικοποίησης ώστε να γίνουν αποδεκτά όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν οι αριστεροί-δεξιοί διαχειριστές της εξουσίας και οι ενδοκινηματικοί φιλοεξουσιαστές-υποστηρικτές τους.

Γίναμε αυτό που ονειρευόμασταν από μικρά παιδιά,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ,που δεν κοιμόμαστε τα βράδια και το μόνο που μας νοιάζει είναι να βάλουμε φωτιές στις νύχτες σας και να σας χαλάμε την γιορτή αποσταθεροποιώντας συστηματικά την μητροπολιτική ομαλότητα.Είμαστε τα παιδιά που τολμούν να ρισκάρουν εκεί που παραμονεύει η τιμωρία και ο εγκλεισμός αποδομώντας τον φόβο σε κάθε του πτυχή.Γιατί στην τελική η αναρχία είναι στην καρδία μας,στο μυαλό μας,σε κάθε σταγόνα αίματος που κυλάει στις φλέβες μας και μέσα στις παράνομες πράξεις μας μακριά από την μικροαστική ηθική και καθαρότητα σας.Μπορεί μερικές φορές το σώμα μας να φυλακίζεται αλλά οι αναρχικές ιδέες μας ποτέ,και θα συνεχίσουν να πράττουν ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται αδιαμφισβητήτα μέσα από την συνεχόμενη ροή των επιθέσεων μας.

Ζούμε σε καιρούς πολέμου και το ξέρουμε καλά.Η έμπρακτη αλληλεγγύη στους έγκλειστους συντρόφους είναι ένα από τα δυνατότερα όπλα στον κοινωνικό πόλεμο που δυστύχως τείνει να απονοηματοδοτηθεί.Πρέπει να κάνουμε σαφές ότι με την  αλληλεγγύη πρέπει να πραγματώνεται η αναρχική δράση και επίθεση.Δεν στεκόμαστε αλληλέγγυοι ούτε από οίκτο ούτε από φιλάνθρωπους αριστερίστικους συναισθηματισμούς.Στα μάτια των αιχμαλώτων συντρόφων βλέπουμε τους εαυτούς μας εφόσον επιλέξαμε να βρεθούμε  στο πεδίο της παρανομίας και της αντάρτικης αναρχικής δράσης.

Και αν στην μάχη αυτή έχουμε απώλειες και συντρόφους στις φυλακές οι αναρχικοί πυρήνες είναι σαν την Λερναία ύδρα.Για κάθε μια σύλληψη,νέοι σύντροφοι θα ρίχνονται στην μάχη,για κάθε μια σύλληψη,ένας εμπρηστικός μηχανισμός θα τρεμοπαίζει πριν την ανάφλεξη.Και αυτή η φωτιά δεν θα σβήσει ποτέ...Δημιουργώντας μια αναρχία μέσα στην αναρχία.

Γιατί όπως είπαμε και στην αρχή η ζωή παίζει σε μια αρρωστημένη παράσταση με τον σκηνοθέτη να στήνει στο σκηνικό και να τους ευθυγραμμίζει όλους ανάλογα με το συμφέρον του,τους ηθοποιούς που παίζουν τον ρόλο τους κατά γράμμα και τους παθητικούς θεατές που κοιτάνε προσηλωμένοι ή αν βαριούνται σφυρίζουν αδιάφορα και κοιτάνε σιωπόντας.Σε αυτό όμως το θέατρο κάποιοι δεν αποδεχτήκαμε τον προκαθορισμένο ρόλο μας,είμαστε εμείς που θα σαμποτάρουμε την παράσταση και θα δώσουμε στο έργο σας το δικό μας τέλος.Μην λες πως είμαστε λίγοι,μην λες πως δεν έχουμε αξία γιατί στο τέλος θα κερδίσουμε.ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΟΙ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Α., ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

υ.γ. Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και εισαγγελείς μην νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει .ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ


ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ 


 Συνωμοσία Πυρήνων Της Φωτιάς/FAI-IRF 
 Εμπρηστικές Εστίες Αποσταθεροποίησης/FAI-IRF

ΣΧΟΛΙΑ (20)

Χρηστος

Μπορειτε να δειξετε στην κοινωνια πως δεν ειστε χουλιγκαν των δρομων και κοινοι εγκληματιες και απλα καλυπτεστε πισω απο θεωριες για να κουκουλωσετε την καταστροφικη σας μανια και να εκφρασετε την κοινωνικη σας αναγκη με ζωωδη τροπο αποτελωντας μελη συμμοριας, καυχωμενοι για το μεγεθος μιας ζημιας, μιας καταστροφης, της απωλειας μιας ζωης; Εχετε την υπεροψια του ξερολα και την τακτικη του καταστροφεα. Αυτοαναγορευτικατε αφελως σε σωτηρες της κοινωνιας ερημην. Αν τα κινητρα σας ειναι πολιτικα αυτο σημαινει πως εχετε και ενα μοντελο διακυβερνησης ή ακυβερνησιας καποιας στοιχειωδους κοινωνιας που θα ειναι και βιωσιμο. Απο εσας ομως βλεπουμε μια μονομανια στο να γκρεμιζετε και να καταστρεφετε. Δεν εχουμε δει καμια διαθεση κατι να χτισετε. Αν σκεφτεστε μανιχαιστικα οτι η κοινωνια σας φαινεται αλλοτριωμενη και η εξουσια, η καθε εξουσια εμετικη, γιατι δεν αποφασιζετε να χτισετε καπου τη δικη σας κοινωνια, με τους δικους σας κωδικες. Χωρις καταναλωτικα αγαθα, χωρις το χρημα, χωρις εργοστασια και αφεντικα. Σε ενα νησι ακατοικητο π.χ. Τοτε το επιτυχημενο μοντελο που εχετε στο μυαλο σας θα λαμψει και θα γινει σπιθα που θα αφυπνησει την κοινωνια απο τον ληθαργο της. Ετσι δεν ειναι;

επαναστατες βορειων προαστιων

μια χαρα...οσο εχουμε τα λεφτα του μπαμπα, τα πανεπιστημια να μας καλυπτουν, δωρεαν "αναρχικα στεκια" κα ικαταληψεις..οσο η αστυνομια ειναι δεμενη η επανασταση καλα κρατει....ζητω ο σορος χρηματων...

Χμμμ

Ότι ήθελαν να ατιναξουν την κόσκο και ότι ειναι ανακατεμενοι και Γαλλοι και Ιταλοί μεσα ,ίσως αυτό σημαίνει ότι είναι μεγάλα κεφάλια ανακατεμένα μέσα και απλώς η αναρχία και οι προκηρύξεις είναι για ξεκαρφωμα και ότι τώρα φοβούνται την κόσκο που θα αδρανοποίησει πολλα βόρεια λιμανια και βιομηχανιες και θα πλημμυρίσει κατ ευθείαν από εδώ όλη την κεντρική και βόρεια Ευρώπη με φθηνά κινέζικα προϊόντα

Απο ασμα του αείμνηστου Διονυσίου

Ελάτε να την πιάσετεεεε, να την καταδικάσετεεεε...

ΠΦΦΦ!!!

Έγραψαν για επανάσταση και μετά πλακώθηκαν στα μπέργκερ! Είναι σκληρά παιδιά αυτά, αν τα πάρεις να δουλέψουν κάνα τρίωρο το πιο πιθανό είναι να βάλουν τα κλάματα! Βρε ουστ!

WTF

Αστυνομικοι με γεμιστηρες κουμπωμενες και πυρ στο ψαχνο οποτε εντοπιζεται αναρχοχαρουμενο φασιστακο τρομοκρατη. Απλα πραγματα.

Dr.

Κάτι πρέπει να κάνουν και αυτά τα καημένα τα πλουσιόπαιδα, την ώρα που ο μπαμπάς τους κάνει σεξ με τη Ρωσίδα οικιακή βοηθό, και η μαμά τους με τον Αλβανό κηπουρό.

@15:18

με τον αλη μεχμετ κανουν σεξ οι μπαμπαδες τους.

Ελεος

Αντε στον αγυριστο αριστερα κατακάθια. Κοπριτες αναρχοκρυφοσυριζακια.

Γιάννης Δημητρίου

Αν σας φταίει, ρε τσογλάνια, η οικογένεια σας, να πάτε για ψυχοθεραπεία...

Πυρηνες της φουφους

Τι γραφουνε ρε οι ημιτρελοι...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4595534

Τα επιχειρήματα για δήθεν δημιουργία υποδομών διαφυγής στο εξωτερικό καθώς και για δήθεν άρνηση διαβίβασης τραπεζικών στοιχείων στις ελληνικές αρχές έχουν πλήρως αποδομηθεί υποστηρίζει ο πρώην υπουργός

ekab12

Με βάση το σχέδιο που καταρτίζει το ΕΚΑΒ εξετάζεται το ενδεχόμενο εύρεσης σημείου στέγασης νέου Τομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της ανταπόκρισης σε επείγοντα περιστατικά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης