Δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 40χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα. Ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.
Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα και ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για πλαστογραφία με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.
*** Στην Ακράτα,, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 65χρονος, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων για παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 32χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Λαμίας για διακεκριμένες κλοπές. Με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, μετήχθη στη Λαμία για να απολογηθεί.