Ταχυδρόμησε ηρωίνη στην ηλικιωμένη μητέρα της!

Μετά από 15 μήνες η αστυνομία εντόπισε την 34χρονη Βουλγάρα μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών η οποία κυκλοφορούσε ελεύθερη στο νησί!

Δεκαπέντε μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω μια 34χρονη Βουλγάρα μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που ταχυδρόμησε δέμα με ηρωίνη στην ηλικιωμένη μητέρα της. Όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν, διαπίστωσαν ότι κυκλοφορούσε ελεύθερη στο νησί!

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2015, όταν 73χρονη μητέρα πήγε σε μια εταιρεία ταχυμεταφορών και παρέλαβε ένα δέμα που περιείχε 60 «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 21,75 γραμμαρίων. Η ηλικιωμένη συνελήφθη και στο σπίτι της κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, σημειώσεις με οικονομικές συναλλαγές και τηλέφωνα, 245 ευρώ και ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω να της ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν, όμως, προχώρησε η ανάκριση διαπιστώθηκε ότι το δέμα είχε στείλει από την Αθήνα η 34χρονη κόρη της. Σε βάρος της η ανακρίτρια Κω εξέδωσε ένταλμα σύλληψης την 1η Οκτωβρίου 2015, αλλά στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί. Ώσπου, την βρήκαν οι αστυνομικοί στην πόλη της Κω, την συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού που διέταξε την προφυλάκισή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr