Ανατροπή: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 40χρονου επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Ανατροπή: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 40χρονου επιχειρηματία στο Ηράκλειο

Ο άτυχος 40χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα με άγνωστο αντικείμενο στο πρόσωπο

Ανατροπή: Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος του 40χρονου επιχειρηματία στο Ηράκλειο
Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται - σύμφωνα με τις Αρχές -  ο θάνατος του 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Ρογδιά του Δήμου Μαλεβιζίου σε δρόμο προς την Αχλάδα.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, ο άτυχος 40χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα με άγνωστο αντικείμενο στο πρόσωπο.  Ο ιατροδικαστής δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσδιορίσει χρονικά τον θάνατο καθώς λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, το πτώμα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση.

Πού ψάχνουν για την δολοφονία του επιχειρηματία
Καταθέσεις από άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ παίρνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του. Ο άτυχος άνδρας, που είχε εταιρεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Αθήνα, φαίνεται πως δολοφονήθηκε αλλού και η σορός του μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ρογδιάς.

Η νεκροτομή η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να φωτίσει την αιτία θανάτου του επιχειρηματία, που ήταν διαζευγμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Ωστόσο, κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και ένα τραύμα στη ρινική χώρα, που εξετάζεται αν ήταν θανατηφόρο ή φέρει και άλλα τραύματα. Το ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία, επιβεβαιώθηκε από τα ίχνη που δείχνουν ότι οι δράστες μετέφεραν το άψυχο σώμα του από άλλο μέρος.
Κλείσιμο

Ο 40χρονος Εμμανουήλ είχε πει στους συγγενείς του ότι θα πήγαινε στο Καβροχώρι για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Όμως, από την περασμένη Πέμπτη που έφτασε στο Ηράκλειο δεν επικοινώνησε ξανά μαζί τους και ο πατέρας του αναγκάστηκε να δηλώσει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία την περασμένη Κυριακή. Οι αστυνομικοί ερευνούν τα τελευταία τηλεφωνήματα που έκανε ο 40χρονος, ελπίζοντας ότι θα φτάσουν στο δολοφόνο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης