Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην κατοικία της Ρούπα στην Ηλιούπολη όπου και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε «σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς».
«Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, υπήρχαν στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» συνεχίζει το δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι στις σημειώσεις της Ρούπα είχαν βρεθεί αναφορές σε επιχειρηματίες και πολιτικούς με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «να προσπαθούν να αναλύσουν αυτά τα ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη, πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία και αν υπήρξε ειδική «εσωτερική» πληροφόρηση των ενόπλων».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας