σημειώθηκε και στο Ναύπλιο το απόγευμα του Σαββάτου ασπρίζοντας τις στέγες των σπιτιών και τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.
Η χιονόπτωση δεν κράτησε για πολύ ώστε να το στρώσει στους δρόμους η εικόνα όμως που πρόσφερε στους κατοίκους ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε αρκετοί να βγουν στους δρόμους για να την απολαύσουν.
Η μεγάλη διαφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας με αυτήν της θάλασσας δημιούργησε το φαινόμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες και μοιάζει σαν η θάλασσα να "βράζει" καθώς οι υδρατμοί ψύχονται και παραμένουν στην επιφάνεια του νερού.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».