Υποβλήθηκαν σε εξετάσεις καθώς παρουσιάστηκαν προβλήματα από την απεργία πείνας και δίψας στην οποία έχουν προχωρήσει και αποφασίστηκε η νοσηλεία τους στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου
Περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής, η Πόλα Ρούπα
και η 25χρονη φερόμενη ως συνεργός της, μεταφέρθηκαν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. Οι δύο γυναίκες έφτασαν εκεί προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις, έπειτα από προβλήματα που τους παρουσιάστηκαν εξαιτίας της απεργίας πείνας και δίψας, στην οποία έχουν προχωρήσει από την στιγμή της σύλληψής τους, με αίτημα να δοθεί το παιδί της Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους συγγενείς της 48χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη εισήχθησαν για νοσηλεία στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία.
Κλείσιμο
Στο νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκονται δύο εισαγγελείς, βαθμοφόροι της ΕΛΑΣ και πολύ ισχυρή δύναμη της αντιτρομοκρατικής με δέκα αυτοκίνητα και πολλές μηχανές, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό του protothema.gr.
Παράλληλα πετάει και το ελικόπτερο της αστυνομίας πάνω από την ευρύτερη περιοχή.
Στην είσοδο της οποίας υπάρχει άντρας της αντιτρομοκρατικής με full face εμφάνιση.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.