Του αξίζει μεγαλύτερη ποινή από τη φυλακή, λέει συντετριμμένος ο αδερφός της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Του αξίζει μεγαλύτερη ποινή από τη φυλακή, λέει συντετριμμένος ο αδερφός της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Ο Χρήστος Μπαλατίνας ομολόγησε πως την σκότωσε γιατί αυτός ζητούσε να προχωρήσουν τη σχέση τους, να αποκτήσουν παιδί κι εκείνη του είπε ότι δεν ήθελε να είναι πια μαζί του και ότι διατηρούσε άλλο δεσμό

Του αξίζει μεγαλύτερη ποινή από τη φυλακή, λέει συντετριμμένος ο αδερφός της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία
Η συγγνώμη που ψέλλισε ο Χρήστος Μπαλαντίνας στον Κώστα Κουμπούρα, στον άνθρωπο που βρήκε την αδερφή του να κείτεται νεκρή σε μια λίμνη αίματος, δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας, αλλά ούτε και να φέρει πίσω στη ζωή τη Θώμη. 

Ο 39χρονος που κατηγορείται ότι έσφαξε την 45χρονη παιδοψυχίατρο θα οδηγηθεί σήμερα στις φυλακές αφού με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε χθες προφυλακιστέος
Κλείσιμο


Αμέσως μετά την προφυλάκισή του, ο  Κώστας Κουμπούρας, ο αδερφός της Θώμης μίλησε στο protothema.gr: «Εμένα με ικανοποιεί πάρα πολύ που ο φονιάς της αδερφής μου οδηγείται στη φυλακή, αν και του αξίζει μεγαλύτερη τιμωρία γιατί στη Θώμη δεν άξιζε τέτοια κατάληξη. Έχω βαθύτατο πένθος, η αγαπημένη μας Θώμη, μας λείπει και λείπει και στα παιδιά μου πολύ».

Ο  Χρήστος Μπαλαντίνας που από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για το φόνο της Κουμπούρα, στην απολογία του παραδέχτηκε πως είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου. Τη σκότωσε γιατί αυτός ζητούσε να προχωρήσουν τη σχέση τους, να αποκτήσουν παιδί κι εκείνη του είπε ότι δεν ήθελε να είναι πια μαζί του και ότι διατηρούσε άλλο δεσμό. Και επίσης του είπε, ότι εφόσον έχει καθαιρεθεί από το κίνημα του Σώρρα "Ελλήνων Συνέλευσις" δεν μπορούσε να είναι πια μαζί του. 

Ο 39χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι το έγκλημα έγινε γύρω στις 6 το πρωί ωστόσο απαντούσε ασυνάρτητα σε ερωτήσεις ανακριτή και εισαγγελέα ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται μεγάλο μέρος των όσων διαδραματίστηκαν το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Λεωνίδας Κουμπούρας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση για τον πελάτη του γιατί όπως είπε «ακόμα και στην απολογία του έλεγε ασυνάρτητες φράσεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κουμπούρα Θέμης Σοφός, ζητά να επεκταθεί η έρευνα της υπόθεσης: «Ο δράστης πρέπει τώρα να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και πρέπει να ερευνηθούν κι άλλα στοιχεία σοβαρά όπως πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση. Πώς είναι δυνατόν ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης να δίνει συνεντεύξεις την επόμενη μέρα του θανάτου και να λέει την ώρα θανάτου της Θώμης από τη στιγμή που ούτε η ίδια η αστυνομία δεν γνώριζε; Θα πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος κι άλλων προσώπων στην υπόθεση και θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους αυτά, ειδάλλως θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Μήπως η Θώμη εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε;», κατέληξε ο κ. Σοφός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης