Σκάνδαλο Novartis: Γρήγορη και σε βάθος δικαστική έρευνα υπόσχεται ο Κοντονής

Σκάνδαλο Novartis: Γρήγορη και σε βάθος δικαστική έρευνα υπόσχεται ο Κοντονής

Μετά από την εντολή του για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» «οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές» αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης

Σκάνδαλο Novartis: Γρήγορη και σε βάθος δικαστική έρευνα υπόσχεται ο Κοντονής
Μόλις έλαβε διαστάσεις το περιστατικό με τον 44χρονο χημικό της φαρμακευτικής εταιρείας   Novartis ο οποίος λόγω του οικονομικού σκανδάλου, την Πρωτοχρονιά βγήκε στο μπαλκόνι του του ξενοδοχείου Hilton της Αθήνας και απειλούσε να πέσει στο κενό από το 13ο όροφο, έσπευσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, να διαβεβαιώσει με non paper ότι σε κάθε περίπτωση η δικαστική έρευνα για την υπόθεση του σκανδάλου της Novartis «θα είναι γρήγορη και σε βάθος».

Δεν παραλείπει ο κ. Κοντονής να αναφέρει ότι μετά από την εντολή του για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» «οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές».     

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου 2016 μετά από δημοσιεύματα του Τύπου που αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis  και το χρηματισμό δημοσίων λειτουργών, ο κ. Κοντονής διαβίβασε τα δημοσιεύματα αυτά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, για τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών και την απόδοση ευθυνών, εφόσον αυτές υπάρξουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης