Έριξαν ναφθαλίνη σε σχολείο της Αμφιλοχίας

Έριξαν ναφθαλίνη σε σχολείο της Αμφιλοχίας

Παρόμοιο περιστατικό είχε αναστατώσει στις 11 Νοεμβρίου τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται το 2ο και 6ο γυμνάσιο Αγρινίου

Έριξαν ναφθαλίνη σε σχολείο της Αμφιλοχίας
Έγινε πάλι... «μόδα» η ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας, με το δεύτερο κρούσμα μέσα σε ένα μήνα να καταγράφεται σε σχολικό συγκρότημα της Αμφιλοχίας. Μάλιστα, αυτή τη φορά, οι δράστες προκάλεσαν και φθορές.

Ένα παράθυρο του πρώτου ορόφου που είχε μείνει ανασφάλιστο άνοιξε το δρόμο στους άγνωστους εισβολείς, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές στις αίθουσες τα ξημερώματα της Παρασκευής και σκόρπισαν ναφθαλίνη στους διαδρόμους του σχολείου, με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες.

Κλείσιμο
Παρόμοιο περιστατικό είχε αναστατώσει στις 11 Νοεμβρίου τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται το 2ο και 6ο γυμνάσιο Αγρινίου, αλλά τότε διαπιστώθηκε ότι δράστης ήταν ένας 13χρονος μαθητής και οι διευθυντές υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης.

Όμως, ο λιλιπούτειος ταραξίας βρήκε και... υποστηρικτές που τον μιμήθηκαν τις επόμενες δυο ημέρες με αποτέλεσμα να εκκενωθεί πάλι το σχολικό συγκρότημα! Τα αλλεπάλληλα περιστατικά έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα, που και το Νοέμβριο του 2012 είχε δει τα σχολεία να κλείνουν επί μέρες, επειδή άγνωστοι έριχναν ναφθαλίνες τις νύχτες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης