Πρέβεζα: Διάρρηξη με... άρωμα γυναίκας

Ταυτοποιήθηκε μία 18χρονη Ελληνίδα, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία

 Μετά από τρεις μήνες αναδύθηκε... «άρωμα» γυναίκας πίσω από την διάρρηξη που είχε γίνει το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου σε ένα διαμέρισμα στην Πρέβεζα, από το οποίο είχαν κάνει φτερά ένα σεβαστό ποσό σε μετρητά και αρκετά χρυσαφικά σημαντικής αξίας. 

 Η αξιοποίηση των ευρημάτων στους χώρους απ' όπου είχαν περάσει οι δράστες, οδήγησε το τοπικό γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών στην ταυτοποίηση μιας 18χρονης Ελληνίδας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από την Ασφάλεια και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε και συνεργούς.

 *** Δεν πρόλαβε να ξοδέψει τα 70 ευρώ που άρπαξε από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος ενός 44χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, ένας 41χρονος Βούλγαρος. Λίγο μετά την κλοπή, το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπή.

 *** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας παραπέμφθηκε με την ίδια κατηγορία ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας ενώ οδηγούσε μέρα- μεσημέρι στη Λάρισα ένα ποδήλατο το οποίο είχε κλέψει λίγο νωρίτερα. Το ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 *** Στην Ορεστιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 34χρονος Έλληνας που, λίγες ώρες νωρίτερα, διέρρηξε ένα φορτηγό και έκλεψε από το εσωτερικό του ένα κινητό το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr