Τρεις νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός, από σοβαρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, που σημειώθηκε στο κατεχόμενο χωριό Φώττα στην περιοχή Πενταδακτύλου στη Κύπρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από το χωριό σε γυμνάσιο της κατεχόμενης Λευκωσίας, συγκρούστηκε βίαια με φορτηγό, με αποτέλεσμα δύο μαθήτριες ηλικίας 16 χρόνων, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου να χάσουν τη ζωή τους.
Κλείσιμο
Ακόμη, από το τροχαίο τραυματίστηκαν πέντε άτομα, τρεις εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα, αλλά και συγγενείς των μαθητών.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.