Προβλήματα από τον «κυκλώνα» που πλήττει την Κρήτη

Προβλήματα από τον «κυκλώνα» που πλήττει την Κρήτη

Δεν πραγματοποιήθηκαν πτήσεις  - Πλημμύρισαν δρόμοι στα Χανιά - Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση  

Προβλήματα από τον «κυκλώνα» που πλήττει την Κρήτη
Προβλήματα σε προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή των Χανίων.

Λόγω αδυναμίας προσέγγισης του αεροσκάφους δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις της Aegean από Αθήνα για Χανιά, η πτήση από Χανιά για Αθήνα ενώ μία ακόμα πτήση εξωτερικού, αν και προσέγγισε το «Δασκαλογιάννης» κατευθύνθηκε στη Ρόδο.

Κλείσιμο
Στην περιοχή του αεροδρομίου Χανίων εκτός από την έντονη βροχόπτωση και τη χαμηλή νέφωση παρατηρούνται ριπές ανέμων μέχρι και 45 κόμβους.

Πλημμύρισαν δρόμοι 

Από την έντονη βροχόπτωση έκλεισε πριν λίγη ώρα το τμήμα της Εθνικής οδού από την Σούδα προς το Βαμβακόπουλο στα Χανιά, ένα σημείο που εδώ και αρκετά χρόνια με την πρώτη νεροποντή πλημμυρίζει.

Σήμερα η νεροποντή ανέδειξε και ένα άλλο πρόβλημα που, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Flashnews.gr, γνωρίζει ο Δήμος και η Περιφέρεια Κρήτης, αλλά δεν έχουν καταφέρει να λύσουν.

Συγκεκριμένα η σημερινή βροχή μετέτρεψε σε λίμνη την περιοχή Κλαδισό με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στο οδόστρωμα, αλλά και να έχουν μπει νερά και σε καταστήματα της περιοχής. 

Όπως ανέφερε στο «Flashnews.gr » καταστηματάρχης της περιοχής, έχει επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΥΑΧ, προκειμένου να θέσει το θέμα ότι τα φρεάτια δεν επαρκούν στο σημείο και η απάντηση που έλαβε είναι ότι στην ΔΕΥΑΧ γνωρίζουν το πρόβλημα, αλλά το σημείο εκείνο είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κρήτης. 

Δείτε τις φωτογραφίες από την περιοχή. 





Μικρές κατολισθήσεις έχουν γίνει στην περιοχή του Σταλού, ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης, στο ύψος του Καλαμίου όπου πέφτουν πέτρες απο την πλαγιά. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της αστυνομίας.



Επίσης μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν και στο ηλεκτρικό δίκτυο με διακοπές στην ηλεκτροδότηση ακόμη και στο κέντρο της πόλης των Χανίων, κυρίως λόγω πτώσεων ασφαλειών.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης