Θεοχάρης: Η κυβέρνηση διαχείριζεται τους πόρους για τους ανέργους σα λάφυρα για τους ημετέρους

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση διαχείριζεται τους πόρους για τους ανέργους σα λάφυρα για τους ημετέρους

Παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής μετά τις αποκαλύψεις από το ΘΕΜΑ για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος που προορίζεται για τους ανέργους

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση διαχείριζεται τους πόρους για τους ανέργους σα λάφυρα για τους ημετέρους
«Εισαγγελείς υπάρχουν», σχολιάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης για τις αποκαλύψεις της κατασπατάλησης πόρων για τους ανέργους και τις απευθείας αναθέσεις σε «κολλητούς», από το ΘΕΜΑ, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται τους οικονομικούς πόρους για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες λες και είναι λάφυρα που τα μοιράζει στους ημετέρους.

Σε δήλωσή του, μετά την καρατόμηση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Εργασίας Δήμητρας Χαλικιά, ο κ.Θεοχάρης επισημαίνει ότι δεν έγινε κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση και υπενθυμίζει ότι με ανάλογες καταγγελίες για κατασπατάληση κοινοτικών πόρων για τους πρόσφυγες, παραιτήθηκε ο γραμματέας υποδοχής προσφύγων Οδυσσέας Βουδούρης: Ούτε και τότε υπήρξε οποιοδήποτε σχόλιο από την κυβέρνηση.

Και ο κ.Θεοχάρης καταλήγει: «Η κυβέρνηση διαχειρίζεται τους οικονομικούς πόρους για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες λες και είναι  λάφυρα που τα μοιράζει στους ημετέρους. Στις καταγγελίες οι υπουργοί απαντούν μονότονα πως τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι. Θα παρέμβει κάποιος για αυτές τις καταγγελίες; Θα μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια; Εισαγγελείς υπάρχουν. Εκφράζουν και αυτοί με τη σειρά τους αποτροπιασμό και καταγγέλλουν «άκρως νοσηρά φαινόμενα και μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα» με αφορμή τη στοχοποίηση ανωτάτων δικαστών που εξετάζουν τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες».


Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του ανεξάρτητου βουλευτή κ.Χ.Θεοχάρη, έχει ως εξής:

Κλείσιμο
Διαχείριση με όρους πλιάτσικου

Με καταγγελίες για κατασπατάληση πόρων για την επιδότηση και κατάρτιση των ανέργων παραιτήθηκε η γραμματέας διαχείρισης κοινοτικών πόρων του υπουργείου Εργασίας Δήμητρα Χαλκιά.
Ουδέν σχόλιο από την κυβέρνηση.
Με καταγγελίες για κατασπατάληση κοινοτικών πόρων για τους πρόσφυγες παραιτήθηκε ο γραμματέας υποδοχής προσφύγων Οδυσσέας Βουδούρης.
Ουδέν σχόλιο από την κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση διαχειρίζεται τους οικονομικούς πόρους για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες λες και είναι  λάφυρα που τα μοιράζει στους ημετέρους.
Στις καταγγελίες οι υπουργοί απαντούν μονότονα πως τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι.
Θα παρέμβει κάποιος για αυτές τις καταγγελίες; Θα μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια;
Εισαγγελείς υπάρχουν. Εκφράζουν και αυτοί με τη σειρά τους αποτροπιασμό και καταγγέλλουν «άκρως νοσηρά φαινόμενα και μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα» με αφορμή τη στοχοποίηση ανωτάτων δικαστών που εξετάζουν τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης