Βούτσης: Έχω ελπίδες ότι θα υπάρξει νέα σύνθεση στο ΕΣΡ
«Δεν υπάρχει κανένας θεσμικός λόγος για να ακυρωθεί η προσπάθεια για λειτουργία του ΕΣΡ. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για την συγκρότησή του», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
Βάσιμες ελπίδες για τη συγκρότηση νέας σύνθεσης στο ΕΣΡ εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης
. «Δεν υπάρχει κανένας θεσμικός λόγος για να ακυρωθεί η προσπάθεια για λειτουργία του ΕΣΡ. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για την συγκρότησή του. Έχω ελπίδες ότι θα υπάρξει νέα σύνθεση» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το κόμμα να γίνει πιο ανοικτό, ριζοσπαστικό, κριτικό μαζί με την κοινωνία αλλά και ταυτόχρονα υποστηρικτικό προς την κυβέρνηση» συνέχισε στις δηλώσεις του στο WEB TV της Αυγής ο Νίκος Βούτσης και συμπλήρωσε «δεν πρέπει να διαρραγούν οι σχέσεις με την κοινωνία. Η παρούσα κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»