Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού - Τι λέει η οικιακή βοηθός

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού - Τι λέει η οικιακή βοηθός

«Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω», δηλώνει στο protothema.gr η Ουκρανή, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κουκουλοφόρους - Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι μετάλλια, συλλογή με νομίσματα και κοσμήματα


Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στυλιανού Παττακού - Τι λέει η οικιακή βοηθός
Στόχος ληστών έπεσε τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει στα Πατήσια, ο εκ των πρωταιτίων  της Χούντας των Συνταγματαρχών, Στυλιανός Παττακός. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, στις 4:00, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του Στ. Παττακού.

Η γυναίκα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές μίλησε στο protothema.gr. «Άκουσα κάποιο θόρυβο και σηκώθηκα από το κρεβάτι, ξαφνικά βρέθηκα με τρεις κουκουλοφόρους. Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από το σοκ. Ευτυχώς που ο κ. Παττακός κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε κάτι. Αργότερα όταν έφυγαν ανακάλυψα πως είχαν πάρει κοσμήματα, νομίσματα και κάποια μετάλλια του κ. Παττακού».
Κλείσιμο

Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η είσοδος της κατοικίας του Στυλιανού Παττακού



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης