Αλέξανδρος Βέλιος: Τι έγραφε το sms που έστειλε μια ώρα πριν πεθάνει

Αλέξανδρος Βέλιος: Τι έγραφε το sms που έστειλε μια ώρα πριν πεθάνει

Ο στενός του φίλος Κρικόρ Τσακιτζιάν, αποκάλυψε πως του έστειλε μία ακόμα παράγραφο στην οποία ευχαριστούσε την σύζυγό του

Αλέξανδρος Βέλιος: Τι έγραφε το sms που έστειλε μια ώρα πριν πεθάνει
Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε στην ιδιόχειρη αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο Αλέξανδρος Βέλιος μόλις μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή, στις 5 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, ο στενός φίλος του Αλέξανδρου Βέλιου, Κρικόρ Τσακιτζιάν, επίσης δημοσιογράφος, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La biri biri» πως ο αγαπημένος του φίλος του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή και του ζητούσε να κάνει μια προσθήκη στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ξεχάσει να ευχαριστήσει τη σύζυγό του.

Κλείσιμο
«Το sms εστάλη στις 5/9, στις 13:47, μία ώρα πριν πεθάνει», είπε αρχικά ο Τσακιτζιάν. 
Και συνέχισε: «Ήθελε να κάνω μια διόρθωση στην ιδιόχειρη επιστολή που μου είχε δώσει. Έγραφε λοιπόν: "Κρικόρ, στο σημείο 'γιατί νιώθω προνομιούχος' θα προσθέσεις στη δεύτερη σειρά: 'νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια, η οποία με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ομολογώ ότι αν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη'. Τα υπόλοιπα ως έχουν. Σε φιλώ. Αλέξανδρος Βέλιος”».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή έγινε εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου, ώστε να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε τον θάνατό του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης