Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γνωστός τραγουδιστής

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γνωστός τραγουδιστής

Το θύμα οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο όπου και νοσηλεύεται ακόμα μιας και περιμένει να χειρουργηθεί - Σε σοκ η κόρη του 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γνωστός τραγουδιστής
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης, πατέρας της Ελένης Καρουσάκη σε πάρκο στην οδό Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο ύστερα από φραστικό επεισόδιο με άγνωστο άντρα για ένα σκύλο.

Το θύμα οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο όπου και νοσηλεύεται ακόμα μιας και περιμένει να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», o 72χρονος τραγουδιστής το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απολάμβανε τον καφέ του καθισμένος στο παγκάκι, όταν του επιτέθηκε ένα μεγαλόσωμος λευκός σκύλος. Εκείνος προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να φωνάζει. «Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω τον σκύλο, που ήταν σαν αφηνιασμένος και... φώναξα στον ιδιοκτήτη να μαζέψει το ζώο», είπε και συμπλήρωσε, πως αφού εκείνος τράβηξε τον σκύλο από το λουρί και τον έδωσε στην κοπέλα που τον συνόδευε, του επιτέθηκε πισώπλατα, με βρισιές και κλωτσιές, πριν εξαφανιστεί.

Κλείσιμο
Η κόρη του Ελένη ανέφερε σε κατάσταση σοκ: «Έχει την καρδιά του ο μπαμπάς μου και καθυστέρησε το χειρουργείο, προκειμένου να ρυθμίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Ο Κώστας Καρουσάκης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης