Πορεία προσφύγων στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας

Πορεία προσφύγων στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας

Οι πρόσφυγες διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι παραμένουν στα κέντρα φιλοξενίας, δίχως να υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα συνεχίσουν το ταξίδι τους

Πορεία προσφύγων στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας
Πορεία στους δρόμους της Φιλιππιάδας Πρέβεζας πραγματοποίησαν δεκάδες από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται τους τελευταίους μήνες στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη. Οι πρόσφυγες
διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι παραμένουν στα κέντρα φιλοξενίας, δίχως να υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Αυτό αποτυπώνεται και στο πανό που έχουν... Αφενός ευχαριστούν την Ελλάδα για την μέχρι τώρα φιλοξενία, αφετέρου απευθύνονται στους διεθνείς οργανισμούς ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Κλείσιμο
Στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη φιλοξενούνται περίπου 450 πρόσφυγες. Ήδη τους έχει γνωστοποιηθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν οικίσκοι, προκατασκευασμένα σπίτια δηλαδή, τα οποία θα αντικαταστήσουν τις σκηνές.

Αυτό μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες παραμονής τους, όμως διέψευσε ουσιαστικά και την τελευταία ελπίδα που είχαν για το ταξίδι στην Ευρώπη.







Πηγή: www.seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης