Μαγνησία: Χτύπησαν την πόρτα και τους άρπαξαν ακόμη και τις βέρες

Οι δράστες πρέπει να ήξεραν ότι ο 85χρονος άνδρας και η 74χρονη σύζυγός του είχαν στην άκρη ένα όχι και ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό

Μόνοι τους άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στους ληστές τους δυο ηλικιωμένοι στην περιοχή Ανήλιο της Μαγνησίας, καθώς πίστεψαν ότι αυτοί που χτυπούσαν μέσα στη νύχτα ήταν... συγγενικά τους πρόσωπα! Όμως, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δυο αγνώστους οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν!

Οι δράστες πρέπει να ήξεραν ότι ο 85χρονος άνδρας και η 74χρονη σύζυγός του είχαν στην άκρη ένα όχι και ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό και κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν τα ξημερώματα της Κυριακής. Μόλις οι ηλικιωμένοι άνοιξαν ανυποψίαστοι την πόρτα του σπιτιού τους, ο ένας τους χτύπησε με γροθιές και ο άλλος τους ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού.

Οι κακοποιοί ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν τις ύψους 1.000 ευρώ οικονομίες του ζευγαριού. Πριν φύγουν, όμως, τους υποχρέωσαν να βγάλουν από τα δάχτυλά τους τις χρυσές... βέρες τους, τις οποίες πήραν και έσπευσαν να εξαφανιστούν! Οι ηλικιωμένοι υπέστησαν ισχυρό σοκ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου παρέμειναν προληπτικά για νοσηλεία. Εκεί, κατήγγειλαν τη ληστεία στους αστυνομικούς του τμήματος Μηλεών, ενώ ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Βόλου που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr