Απίστευτη ομολογία Μουζάλα: Έχουμε χάσει 4.000 μετανάστες

Απίστευτη ομολογία Μουζάλα: Έχουμε χάσει 4.000 μετανάστες

«Εξαφανίστηκαν» στη διαδικασία προκαταγραφής - Άλλοι 180.000 μετανάστες στην Ελλάδα χωρίς τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές κύμα προσφύγων
και μεταναστών
κινδυνεύει να βρεθεί η Ελλάδα σε περίπτωση που καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας όπως ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, για τη διαδικασία προ-καταγραφής, ο υπουργός εξέφρασε την ανησυχία του και ανέφερε ότι αν δεν υπήρχε η συμφωνία με την Τουρκία τότε στην Ελλάδα υπολογίζονται επιπλέον 180.000 πρόσφυγες! Παρα ταύτα, διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα επιμένει και θα επιμείνει ούτως ώστε να μη καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία, ενώ αρνήθηκε τα σενάρια περί plan b από το Βερολίνο.

Αναφορικά με τους πρόσφυγες που βρίσκονται  στην Ελλάδα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν γνωρίζει που βρίσκονται 4.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όσοι δηλαδή δεν έχουν προσέλθει στη διαδικασία προκαταγραφής. Όπως εξήγησε, οι ίδιοι έχουν αρνηθεί την καταγραφή ή έχουν μετακινηθεί σε κοινότητες μεταναστών, τους οποίους δεν μπορούμε να εντοπίσουμε.

Όσον αφορά αυτή καθ' αυτή την προκαταγραφή βάσει των στοιχείων που παρουσίασε για το διάστημα 9 Ιουνίου-30 Ιουλίου:

- έχουν προκαταγραφεί 27.592 πρόσφυγες και μετανάστες

- από αυτούς το 57% είναι άνδρες και το 43% είναι γυναίκες

- υπάρχουν επίσης 1.225 ασυνόδευτα παιδιά στους καταυλισμούς

- σχεδόν μια στις δύο οικογένειες (το 48%) των οικογενειών που συμμετείχαν στην προκαταγραφή έχουν από δύο παιδιά και πάνω

Στους περίπου 60.000 οι πραγματικός αριθμός στην Επικράτεια

Να διευκρινιστεί ότι η καταγραφή των 27592 αφορά πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται  στην ενδοχώρα. Όμως, σε όλη την επικράτεια οι πρόσφυγες που έχουν καταγραφεί ανέρχονται στους περίπου 55. 000, ωστόσο αν προσθέσουμε και τον αριθμό εκείνων που δεν έχουν δεχτεί να καταγράφουν ή που δεν βρέθηκαν για να καταγράφουν τότε ο αριθμός αυξάνεται στους περίπου 60.000, Εκ των οποίων οι περίπου  11.000 είναι στα νησιά. Το κενό των περίπου 4.000 περίπου ανθρώπων που δεν έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τον υπουργό, δεν ξέρουμε που βρίσκεται.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το πόσοι πρόσφυγες αρνήθηκαν να καταγράφουν και ποιο είναι το κενό των στοιχείων ο κ. Μουζαλας απάντησε ότι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς. Παραδέχθηκε δε πως υπάρχει ένα κενό περίπου 4.000 ανθρώπων όπως τόνισε δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι! Όπως εξήγησε, αυτοί δεν θέλουν να καταγράφουν γιατί νομίζουν ότι θα εγκλωβιστούν εδώ και περιμένουν να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορούν να φύγουν.

Δυο δομές φιλοξενίας στη Κρήτη μέχρι τα Χριστούγεννα

Κάνοντας απολογισμό για τη διαδικασία προ-καταγραφής των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την επικράτεια ο κ. Μουζάλας είπε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημιουργία νέων καταυλισμών προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη χώρα θα υλοποιηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Να σημειωθεί ότι αυτό, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, περιλαμβάνει και τη δημιουργία δυο δομών στην Κρήτη, ένας σχεδιασμός που έχει προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των τοπικών φορέων και των Κρητικών  βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε μέχρι τότε και σταδιακά ανά μήνα θα προστίθενται οι νέοι καταυλισμοί προκειμένου να αποφορτίζουν την ασφυκτική κατάσταση στους ήδη υπάρχοντες καταυλισμούς στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία για την αίτηση  ασύλου, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη τύπου, αυξήθηκαν το 2016 τα αιτήματα ασύλου κατά 264% σε σχέση με το 2015.

Δε λειτουργεί η μετεγκατάσταση

Με αφορμή αυτό ο υπουργός άφησε αιχμές για χώρες της ΕΕ, που δεν δέχονται πρόσφυγες την Ελλάδα, παρά τη συμφωνία που υπεγράφη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όπως τόνισε το κενό αυτό (δηλαδή των 4.000 ανθρώπων που δεν πάνε να καταγράφουν) «απορρίπτει λογικά και βάσιμα τις αιτιάσεις διαφόρων κρατών οτι κάθε μέρα περνάνε τα σύνορα της Ελλάδας προς FYROM 700 άνθρωποι την ημέρα» και πρόσθεσε πως «αυτό είναι ψέμα το οποίο διακινείται για να δημιουργείται ένα παιχνίδι ένοχης προς τη χώρα μας». Τόνισε παράλληλα ότι αυτό το λένε πάρα πολλοί παράγοντες χωρών της Ευρώπης που αντιτίθεται στο relocation.

Παράλληλα, ο κ. Μουζαλας συμπλήρωσε ότι υπάρχει κενό στην μετεγκατασταση, καθώς, όπως, έχουμε έναν αριθμό 7000 έτοιμων προς μετεγκατάσταση και δεν έχουμε χώρες να τους δεχτούν.

Έρχονται νομοθετικά “τρικ” για να μπορούν να εργάζονται οι πρόσφυγες

Για όσους έχουν καταγράφει, η κυβέρνηση, όπως είπε ο κ. Μουζάλας, προτίθεται να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου οι εγκλωβισμένοι μετανάστες στην Ελλάδα να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας. Όπως είπε προχωρούν τα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων στους καταυλισμούς ενώ πρόσθεσε ότι θα αλλάξουμε το καθεστώς και θα δώσουμε και δικαίωμα εργασίας σε αυτούς τους ανθρώπους. Ο κ. Μουζαλας διευκρίνισε ότι, με βάση το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα, οι πρόσφυγες δεν μπορούν να εργαστούν. «Αυτό θα το αλλάξουμε» προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός και υπογράμμισε ότι θα το φροντίσουμε να μην γκετοποιηθούν.

ΣΧΟΛΙΑ (348)

O Μουζάλλαχ και η γρια ΤαCIA

Κανουν περιουσιες εποικιζοντας την Ελλαδα με ΙσλαμοΟρκ και ο Ελληνας παρτακιας αραχτος στο καναπε, γιατι παντα "καποιον αλλον θα σφαξουν σημερα"

Ο πραγματικος αριθμος

Οι "μεταναστες" ΔΕΝ ειναι 60.000 και παραμυθια. Ο πραγματικος αριθμος ειναι 4.000.000 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟμεταναστες. Αυτα τα γνωριζει η αστυνομια. Παρακαλω ΠΘ δημοσιευσε ευχαριστω.

Μερακλής

Δώσε και σε μας απ' αυτό που πίνεις! Μπας και δω και στο λογαριασμό μου στη τράπεζα τα ίδια εκατομύρια!!!

Ι.Κάλφας Σουηδία

Η κατάρα του Έλληνα να αυτοκαταστρέφεται . Ένας Λάος ασυνεννόητος και απρογραμμάτιστος με τα κύρια χαρακτηριστικά ψεύτης κλέφτης και κουτοπόνηρος . Αυτά είναι τα αίτια που Ο Έλληνας υποδουλώθηκε στα Τουρκικά σαλβάρια 500 χρόνια και τώρα 99 χρόνια στους Ετέρους του. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την συμμορία του των κουκουλοφόρων πήραν την εξουσία με το ψέμα, θα έσκιζαν μνημόνια με έναν νόμο την επόμενη μέρα. Μετρητά απείλησαν πως θα έκαναν Κούνγκι την Ευρώπη προωθώντας τα σαλβάρια μέσων Ελλάδος στο Βερολίνο. Τα αποτελέσματα γνωστά κλειστές τράπεζες κλειστά σύνορα υποδούλωση 99 ετών καινούρια μνημόνια και κόφτες, με αλλά λόγια φτώχια και μιζέρια και με έναν λαό να ξενιτεύετε για να επιζήσει. Ο Μουζαλας διαλαλάει πως έχασε 4000 σαλβάρια δεν ξέρει που είναι και προετοιμάζει τον Έλληνα πως θα δανείζεται και θα ταζει 180 000 προσκεκλημένους εισβολής . Ο Μουζαλας και ο Έλληνας δεν ξέρει τι τους περιμένει . Αυτά τα σαλβάρια δεν θα πορεύονται αιώνιος σε καταβολισμούς με σίτιση θα ζητούν κατοικίες, εκπαίδευση και εργασία μετά θα ασκούν το σαράκι που έχουν μέσα τους μισώντας τον τροπή Ζώης του Έλληνα θα τον ανατινάζουν καθημερινός φέρνοντας τον άγιο πόλεμο του τζιχάντ στης γειτονιές του . Αυτά να περιμένει ο Έλληνας. Η Σουηδία τους παρέχει στέγαση εργασία εκπαίδευση και μιστό κάθε εβδομάδα . Αυτά τα σαλβάρια ώμος εξασκώντας το πόλεμο του κορανίου σπέρνουν τον φόβε και τρόμο κάθε βράδυ στους Σουηδούς. Μόνο φέτος μέχρι σήμερα έχουν πυρπολήσει 200 αυτοκίνητα και σε μερικές συνοικίες δεν έχουν ελεύθερη πρόσβαση πυροσβεστική και ασθενοφόρα χωρίς συνοδεία αστυνομίας . Ο Έλληνας δεν θα είναι θεατής στο μελών και η Ελληνίδα δεν θα κυκλοφοράει ελεύθερα.

φάτε σανό

στις παραλίες είναι και λιάζοντε

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

Διάβασα κάπου πως στα ορεινά χωριά των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, εκεί πάνω στο χιονοδρομικό βασιλίτσα και στη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ οι ξενοδόχοι δέχθηκαν να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες, τι κάνει το χρήμα. Γρεβενιωτες ξεχάστε τον τουρισμό. Ποιος θα έρθει να μείνει σε ξενοδοχείο που έχει στα μισά δωμάτια και παραπάνω λαθρο, ποιος θα έρθει για φαγητό στις ταβέρνες σας , τόσο μαλάκ.... τελικά, ξέχασα στα Γρεβενά έχουν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑΙΟ. Και σε ανώτερα.Αυτοί είμαστε δεν υπάρχει επιστροφή, χαθήκαμε χωρίς πόλεμο , από τα παιδιά των Εξαρχίων.

Αριστεροί τελικά εγκλιματιες

Μουζαλαχ ΧΙΔΕΟ ανθροπακη αλήτης ανθέλληνας.

Κρόνος

και βαλσαμωμένα πουλιά αν σας έδιναν θα σας είχαν φύγει, τι αηδίες είναι αυτές ?άκου 4000 και δεν μπορείτε να τους βρείτε? και αυτούς που πετάνε τα χαρτιά τους, γραμμή στην Μακρόνησο μέχρι να θυμηθούν ποιοι είναι, δεν κάνετε ζημιά μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όταν ρώτησαν την Τασία είπε δεν ξέρει που χάνονται και ότι μπορεί να λιάζονται, αυτή είναι απάντηση πολιτικού προσώπου? ο μισθός όμως είναι πολιτικός και πληρώνετε από τον λαό, αν δεν μπορείτε να υπηρετήσετε τον λαό τότε δρόμο. Και μόνο που ορκιστήκατε να υπηρετείτε την Πατρίδα και τον λαό και δεν το κάνετε, ξέρετε που πάτε έτσι?

Charles Bronson

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...... 10 Αυγούστου 1944,Στρασβούργο,τέλη του β! παγκοσμίου πολέμου. Μαζεμένη όλη η αφρόκρεμα των Γερμανών βιομηχάνων και κατασκευαστών. Ομιλεί ο Martin Bormann,ο εμπνευστής της ανασύστασης του 4ου Ράιχ, λέγοντας πώς επειδή ο πόλεμος είναι χαμένος θα πρέπει στο μέλλον με οικονομικά μέσα, όλοι οι παρόντες με όλους τους τρόπους να εξασφαλίσουν χρήμα για την δημιουργία του 4ου Ράιχ... Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει 2 σκέλη.Το πρώτο είναι το οικονομικό και το δεύτερο (μετά την επιτυχία του πρώτου) το στρατιωτικό. Για την επιτυχία του πρώτου φρόντισαν οι Γερμανικές βιομηχανίες όπως η I.G. Farben (η σημερινή Bayer),η Krupp κλπ στέλνοντας εκατομμύρια σε τράπεζες της Ελβετίας και τα Αμερικανάκια με την επιχείρηση Paper clip... Εσωσαν μυστικά 7000 περίπου Ναζί εγκληματίες επιστήμονες και τεχνικούς (ανάμεσά τους ο Schrader τεχνικός της Bayer και δημιουργός του νευροτοξικού αερίου Σαρίν) για να χρησιμοποιήσουν τίς γνώσεις τους πρός όφελός τους. Οι Ναζί βιομήχανοι ακολουθώντας πιστά τίς εντολές του Bormann δημιούργησαν νέες αυτοκρατορίες μέσα στο αμερικάνικο έδαφος και έστελναν εκατομμύρια στίς τράπεζες της Ελβετίας. Ετσι με την ανοχή των Αμερικάνων φτάσαμε στο σήμερα όπου η Γερμανία είναι η πιό ισχυρή οικονομία της Ευρώπης,ο δε στρατός της απο τους πιό ισχυρούς και πιο τέλεια εξοπλισμένους στον κόσμο. Οι Γερμανοί πάντα είχαν καλές σχέσεις με τούς μουσουλμάνους.Πάντα τους είχαν συμμάχους,τούς εκπαίδευαν και τους έδιναν όπλα (1ος παγκόσμιος-Οθωμανοί Τούρκοι, 2ος παγκόσμιος-Αλβανοί και Βόσνιοι). Ετσι ερχόμαστε στο 2ο σκέλος του σχεδίου του Bormann.Η σημερινή επιμονή της Γερμανίας για το μοίρασμα των δήθεν προσφύγων μουσουλμάνων σε ΟΛΗ την Ευρώπη μόνο αθώα δεν είναι.Είναι η εκπλήρωση ενός σχεδίου αναγέννησης του 4ου Ραιχ χρησιμοποιώντας (όπως στο παρελθόν) τίς μουσουλμανικές ορδές ΜΕΣΑ στα κράτη της Ευρώπης.Ισως το Brexit ΤΩΡΑ να μην είναι τυχαίο.Γνωρίζοντας οι Αγγλοι το σχέδιο του Bormann απο τις αποκαλύψεις του Paul Manning πολεμικού ανταποκριτή στο CBS Radio ο οποίος είχε στην κατοχή του τα πρακτικά της ομιλίας του Bormann,να αποφάσισαν να φύγουν και να προφυλαχθούν. Οπως και νάχει,οι ορδές των συνεχώς ερχόμενων "προσφύγων" μουσουλμάνων μόνο ύποπτες μπορούν να χαρακτηρισθούν...................

Η ιστορία

που έγραψες έρχεται επίσης και δένει θα έλεγα, με την αχαλίνωτη φιλαργυρία των απανταχού εβραίων που είναι διάσπαρτοι και χωμένοι παντού, διότι το κέρδος δεν έχει σύνορα, οπότε ιδού τα αποτελέσματα.

Απορων

Πάνε γυναίκες και ξεγεννανε στο ιατρείο αυτού του σιχαμερου;

ΜΚΟ

Αυτός δεν έχει ξεγεννήσει ούτε μια γυναίκα. Ήταν πάντα πρόεδρος ΜΚΟ. Ζούσε και ζει από χορηγίες, , τεμπέλης του κερατά, και μας έκατσε στο σβέρκο. Γιατροί χωρίς σύνορα, τον κάναμε υπουργό για να κάνει την Ελλάδα χωρίς σύνορα.

eagle12

Α ΡΕ ΖΩΑ... ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ??? Κάτσε τώρα να βλέπεις τον Αφγανό να προσλαμβάνεται σε τίποτα 5μηνα - 8μηνα μέσω ΟΑΕΔ και εσύ να παρακαλάς για δουλειά... ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.... ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ... 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ..... ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟΤΕ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsi98

Η επιτροπή συνεδρίασε και εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για τη μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων του υπουργείου Δικαιοσύνης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ ζήτησε άμεσα συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας προκειμένου να παρουσιάσει τα ζητήματα που αφορούν στον δικηγορικό κλάδο

nikaia_main01

Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε εσπευσμένα εχθές το απόγευμα από τη Νάξο με σοβαρή εικόνα σηψαιμίας - Οι πρώτες εκτιμήσεις έβαλαν στη διερεύνηση τον Έμπολα λόγω του ιστορικού των ταξιδιών της οικογένειας - Εξετάζεται και το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας

sa12

Κατηγορούνται ότι έναντι αμοιβής διευκόλυναν με πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις αιτούντες άσυλο να ενταχθούν σε ευάλωτες κατηγορίες και έτσι να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην υπόλοιπη Ελλάδα

2
samsd

Από χθες 16 Ιουλίου, έχει μετακινηθεί ο Διευθυντής Παιδιατρικής του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου Σάμου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του παιδιατρικού τμήματός του 

Eaton_ar

Ο γιος της Σούζαν Ίτον,  Μαξ αποχαιρετά τη μητέρα του που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον 27χρονο στην Κρήτη - Ποια ήταν η Σούζαν Ίτον, τι λέει για εκείνη η μητέρα της, Γκλίντα - Κατέρρευσε ο σύζυγός της όταν ενημερώθηκε για τον βιασμό

7
efeteio

Αθωώθηκε ομόφωνα από το Εφετείο - Eίχε βρεθεί ένοχος πρωτόδικα για το αδίκημα της κατοχής αρχείων παιδικής πορνογραφίας στο Ειδικό Κέντρο ;oπου εργαζόταν και αξιολογούσε ανήλικα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

3