Σε νοσοκομεία της Αθήνας οι τραυματίες από τη μοιραία σύγκρουση στην Αίγινα
Στο ΚΑΤ για επανασυγκόλληση άκρου η 29χρονη που ακρωτηριάστηκε - Τρεις τραυματίες στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και ένας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Στην πύλη Ε9, στο λιμάνι του Πειραιά, διακομίσθηκαν τέσσερις εκ των πέντε τραυματιών από την σφοδρή σύγκρουση
μεταξύ δύο σκαφών, που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης, νοτιοδυτικά της Αίγινας.
Εκ των τραυματιών, η 29χρονη που βρίσκεται σε κρισιμότερη κατάσταση (έχει υποστεί μερικό ακρωτηριασμό) μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για επανασυγκόλληση άκρου.
Άλλοι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑβ στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ενώ ο πέμπτος τραυματίας, που είναι αστυνομικός, θα μεταφερθεί για νοσηλεία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events