Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την είδηση για την τραγωδία στην Αίγινα

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την είδηση για την τραγωδία στην Αίγινα

Guradian,SkyNews, Express, The Sun, Daily Mirror γράφουν για τη σύγκρουση του ταχύπλοου με μικρό τουριστικό σκάφος που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τέσσερις 



Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν την είδηση για την τραγωδία στην Αίγινα
Την τραγωδία στο νησί της Αίγινας με τους τέσσερις νεκρούς και τους πέντε τραυματίες έπειτα από σύγκρουση ταχύπλοου με μικρό τουριστικό σκάφος ανοιχτά της Πέρδικας, στο στενό με τη Μονή, μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Μερικά λεπτά μετά την γνωστοποίηση του τραγικού περιστατικού το Sky News ανέβασε την είδηση στο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα την είδηση μετέδωσαν και ο Guardian, το Express.co.uk, η Daily Mirror και η Sun στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Δείτε τα tweets:

Κλείσιμο











Περίπου στη 1 το μεσημέρι ένα ταχύπλοο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα τουριστικό σκάφος που μετέφερε τουρίστες από την Πέρδικα στο νησάκι της Μονής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών οι περίπου 20 επιβάτες του μικρού τουριστικού έπεσαν στη θάλασσα. Τουλάχιστον τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και τέσσερις έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε το σκάφος με τους παραθεριστές. 

Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας (του τουριστικού σκάφους), ένα παιδάκι δύο ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης