Διακρίσεις για το ελληνικό κρασί: Χρυσά μετάλλια στο Μόναχο για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη

Διακρίσεις για το ελληνικό κρασί: Χρυσά μετάλλια στο Μόναχο για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη

Το «Βιδιανό Κτήμα Ζαχαριουδάκη» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε το μεγάλο Χρυσό με βαθμολογία 96/100 και αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό Μεγάλο Χρυσό του Διαγωνισμού

Μεγάλες διακρίσεις για άλλη μια χρονιά αποσπά η συμμετοχή του Κτήματος Ζαχαριουδάκη στον Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών  «BIOWEINPREIS WINE SYSTEM»  που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας.

1063 βιολογικά κρασιά από 23 χώρες πήραν μέρος στον 7ο κατά σειρά διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι, με συμμετοχές από Κίνα, Μεξικό και Αμερική στο φετινό διαγωνισμό να αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό των συμμετεχόντων και να διευρύνουν το φάσμα των ποικιλιών σταφυλιού, το στυλ και την προέλευση.

Αξίζει να επισημανθεί πως μόνο 49 κρασιά επί του συνόλου των συμμετοχών τιμήθηκαν με την υψηλότερη διάκριση TOP GOLD (96-100 βαθμούς)

Το «Βιδιανό Κτήμα Ζαχαριουδάκη» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε το μεγάλο Χρυσό με βαθμολογία 96/100 και αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό Μεγάλο Χρυσό του Διαγωνισμού (www.bioweinpreis.de).

Εκτός από το Βιδιανό, δυο ακόμη κρασιά κέρδισαν το χρυσό, ο Ερυθρός ΚΩΔΙΚΑΣ (Cabernet – Κοτσιφάλι - Merlot) και το ΡΟΖΕ Κτήμα Ζαχαριουδάκη, ενώ δύο ασημένια κέρδισαν η Λευκή ΟΡΘΗ ΠΕΤΡΑ, και ο Λευκός ΚΩΔΙΚΑΣ. Διάκριση “Comanded” κέρδισε το ΚΟΤΣΙΦΑΛΙ Κτήμα Ζαχαριουδάκη.

Στον περσινό διαγωνισμό εκτός από το Μεγάλο χρυσό που απέσπασε το ΒΙΔΙΑΝΟ, τέσσερα ακόμη κρασιά κέρδισαν το χρυσό, με την Ερυθρή Ορθή Πέτρα (Syrah – Κοτσιφάλι Reserve), την Ερυθρή Ορθή Πέτρα (Cabernet – Κοτσιφάλι), τον Ερυθρό Κώδικα και τον Λευκό Κώδικα. Ακόμη, τρία ασημένια κέρδισαν η Λευκή Ορθή Πέτρα, το ΡΟΖΕ Κτήμα Ζαχαριουδάκη και το Ερυθρό Γλυκό Epilogue.

Όπως λένε οι υπεύθυνοι της κρητικής οινοποιίας, για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη και τους ανθρώπους του, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της διεθνούς αξιολόγησης αποτελεί για άλλη μια χρονιά δικαίωση για την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα στάδια παραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Jeronimo

«Η σημερινή εκδήλωση είναι μία ψηφίδα σε ένα μωσαϊκό ευγνωμοσύνης, αγάπης και ευχαριστίας προς την ευεργέτιδα της Αθήνας και της πατρίδας, προς την Κυρά μας, την Αγία Φιλοθέη. Όλο το έργο το οποίο επιτελεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας βηματισμός στα χνάρια της Αγίας Φιλοθέης», τόνισε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής

dikastirio_mitilini

Το Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης μετέβαλε το καταχωρισμένο φύλο τρανς γυναίκας και του κύριου ονόματος, αναγνωρισμένης πρόσφυγος – Η αλλαγή θα γίνει στα έγγραφα ΑΔΕΤ της Υπηρεσίας Ασύλου και Διαβατηρίου (Ταξιδιωτικού Εγγράφου) της ΕΛ.ΑΣ. 

7