Τώρα στον εισαγγελέα οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί - Θρίλερ χωρίς τέλος με την έκδοσή τους

Τώρα στον εισαγγελέα οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί - Θρίλερ χωρίς τέλος με την έκδοσή τους

Θα υποβάλουν αίτημα για πολιτικό άσυλο - Υποστηρίζουν ότι δεν ήξεραν για το πραξικόπημα και λένε ότι φοβούνται για τη ζωή τους - Άλλαξε το κατηγορητήριο - Παράδοση των Τούρκων προανήγγειλε η Γεροβασίλη

Τώρα στον εισαγγελέα οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί - Θρίλερ χωρίς τέλος με την έκδοσή τους
Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, πλήρωμα και επιβαίνοντες του στρατιωτικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της πρωτεύουσας του Έβρου.

Κλείσιμο


Οι επιβαίνοντες του Black Hawk, οι οποίοι παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τις συλλήψεις που ακολούθησαν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, επικαλέσθηκαν μηχανική βλάβη για να τους επιτραπεί η προσγείωση στον ακριτικό αερολιμένα, προκειμένου στη συνέχεια να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.



Την ίδια ώρα τροποποιούνται οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Επιμένουν στον ισχυρισμό τους πως έφυγαν από την Τουρκία επειδή κινδύνευε η ζωή τους και δεν γνώριζαν για τη διεξαγωγή του πραξικοπήματος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι επτά κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε παράνομη πτήση και ο ένας για εκτέλεση της παράνομης πτήσης. Αύριο προβλέπεται να οδηγηθούν στο αυτόφωτο δικαστήριο, όπου είτε θα δικασθούν είτε θα πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο των 4 εξ αυτών, κοινό τους αίτημα είναι να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους, κάτι που δεν κατέστη εφικτό έως τώρα.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης