Και με PayPal η πληρωμή εισιτηρίων στην Aegean

Με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη, πριν ακόμα μπει στο αεροπλάνο

Ακόμα μία επιλογή πληρωμής των εισιτηρίων τους αποκτούν όσοι ταξιδεύουν με την Aegean μέσω της συνεργασίας με την PayPal, της γνωστής σε όλο τον κόσμο πλατφόρμας online πληρωμών.

Παράλληλα, έχοντας κατά νου την διαρκώς αναπτυσσόμενη ζήτηση για mobile αγορές, καθώς το 2015 το 28% των 4,9 δισ. πληρωμών μέσω της πλατφόρμας διεκπεραιώθηκαν από φορητές συσκευές, η PayPal παρέχει τη λειτουργία πληρωμής με ένα κλικ (one touch).

«Στην PayPal γνωρίζουμε ότι στο m-commerce όσο πιο γρήγορη είναι η διαδικασία πληρωμής, τόσο υψηλότερος είναι ο όγκος πωλήσεων»
, λέει ο Ματ Κομορόφσκι, managing director της εταιρείας για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τη λειτουργία one touch, χρειάζεται να κάνουν log in μόνο μία φορά στον PayPal λογαριασμό τους, προκειμένου να πληρώσουν για αγαθά μέσω mobile εφαρμογών. Μετά τη σύνδεσή τους, κάθε άλλη απόπειρα αγοράς ειδών στην εφαρμογή με χρήση του PayPal μπορεί να επικυρωθεί με ένα και μόνο κλικ.

«Στο άμεσο μέλλον, οι πληρωμές θα γίνουν αόρατες. Δεν θα θεωρούνται πλέον μια κοπιαστική διαδικασία»
, συμπληρώνει ο ίδιος.

Η Aegean κατέγραψε ισχυρή ανάπτυξη της επιβατικής κυκλοφορίας το 2015, έως και 15% σε σύγκριση με το 2014. Η εταιρεία-μέλος της Star Alliance διπλασίασε το διεθνές δίκτυο εντός δύο ετών και το 2016 προσέθεσε 14 νέους προορισμούς από τον κεντρικό κόμβο του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, συμπεριλαμβάνοντας νέες αγορές, όπως η Σαουδική Αραβία, η Ολλανδία και η Ιρλανδία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr