Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Βρέθηκε ο οδηγός των Αλβανών εκτελεστών

Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Βρέθηκε ο οδηγός των Αλβανών εκτελεστών

Ο 32χρονος άνδρας οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο με τη γυναίκα που συζεί - Το ζευγάρι είχε φιλοξενήσει τους δράστες του φονικού σπίτι του

Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Βρέθηκε ο οδηγός των Αλβανών εκτελεστών
Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην έρευνα για εντοπισμό των δραστών και των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Κύπριου επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, ενός λοχία της αστυνομίας και της συζύγου του.

Οι ανακριτές της υπόθεσης κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου των τριών εκτελεστών, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο με την γυναίκα που συζεί.  Πρόκειται για τον 32χρονο Χαράλαμπο Ανδρέου και τη 30χρονη φίλη του Σωτηρία Νεοφύτου. Η γυναίκα ανακρινόμενη έσπασε λέγοντας πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί όταν έμαθε πως οι άνθρωποι που φιλοξενήθηκαν από την ίδια και τον σύντροφο της σκότωσαν τρία άτομα στην Αγία Νάπα.

Κλείσιμο
Φαίνεται πως οι δύο Αλβανοί εκτελεστές Aleks Burreli και Vogli Jani είχαν φιλοξενηθεί από τον Χαράλαμπο Ανδρέου, όταν έφτασαν στη Κύπρο από τα κατεχόμενα. Εντοπίστηκα μάλιστα έπαυλη στην Αγία Νάπα την οποία είχε νοικιάσει ο Χαραλάμπους, ενώ υπήρξε και μαρτυρία ότι έξω από έπαυλη  ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην δολοφονική επίθεση και το οποίο είχε κλαπεί στις 20 Ιουνίου από τη Λευκωσία.

Ο ένας εκ των Αλβανών εκτελεστών φιλοξενήθηκε από το ζευγάρι και στη Λευκωσία μετά τους φόνους στην Αγία Νάπα. Η αστυνομία έκανε έρευνα σε πολυκατοικία χωρίς όμως να εντοπίσει τον Aleks Burreli.

O Ανδρέου και η Νεοφύτου έχουν προφυλακιστεί και θα συνεχιστεί η ανάκριση τους καθώς είναι σίγουρο ότι γνωρίζουν τους ηθικούς αυτουργούς.

Εν τω μεταξύ ύποπτη είναι και η στάση ενός Σέρβου φρουρού του Καλοψιδιώτη ο οποίος λίγο πριν την δολοφονική επίθεση δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο και πήγε στη τουαλέτα του εστιατορίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκαναν την εμφάνιση τους οι τρεις εκτελεστές και άρχισαν να πυροβολούν.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το ποιος πυροβόλησε τον Αλβανό Vogli Jani ο οποίος σκοτώθηκε κατά την επίθεση. Όπως αποκαλύπτεται και αυτός είχε πλούσιο εγκληματικό παρελθόν στην Ελλάδα και είχε φυλακιστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες. Στις 6 Μαΐου ο Vogli Jani και ο Aleks Burreli συνταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Αλβανία μέσω Κακαβιάς. Από εκεί πήγαν στα Τίρανα και αναχώρησαν για Κωνσταντινούπολη και στη Συνέχεια για τα κατεχόμενα της Κύπρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης