Στις παραλίες ξεχύθηκαν όσοι Αθηναίοι έμειναν στο κλεινόν άστυ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο αγγίζοντας μέχρι και τους 40 βαθμούς και η θάλασσα είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για όσους θέλουν να δροσιστούν.
Για όσους θέλουν να κάνουν τις βουτιές τους σε μία οργανωμένη παραλία πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη καθώς τόσο η ξαπλώστρα όσο και ένας καφές ή ένα αναψυκτικό σίγουρα κοστίζουν.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.