LIVE

Κορωνοϊός

Οργή στην Ιεράπετρα για τον Πολάκη - Με ύβρεις απαντά ο ίδιος

Οργή στην Ιεράπετρα για τον Πολάκη - Με ύβρεις απαντά ο ίδιος

Ο υπουργός έγραψε για «σκυλιά που ουρλιάζουν» και για «show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζήδες» - Φυγαδεύτηκε υπό τις ιαχές «κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο»

Mέσα από παραμορφωτικό φακό, κατ’ επιλογήν ή κατ’ ανάγκην, παρακολουθεί τις αντιδράσεις εργαζομένων στο ΕΣΥ αλλά και πολιτών εναντίον του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης.
 
Έχοντας μετατρέψει τον λογαριασμό του στο facebook σε… άτυπο γραφείο τύπου ο κ. Πολάκης επιχειρεί με τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις του να δώσει την εικόνα του αγαπητού και δημοφιλούς πολιτικού που επιβραβεύεται συνεχώς από τους πολίτες για τις κινήσεις και τις αποφάσεις του αναφορικά με το πολύπαθο ΕΣΥ. Μότο στις αναρτήσεις του είναι η αραβικής προέλευσης έκφραση που χρησιμοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του, «τα σκυλιά γαβγίζουν αλλά το καραβάνι προχωρά».
 
Η τελευταία ανάρτηση του Κρητικού θεριακλή υπουργού το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε να εξωραΐσει την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Ιεράπετρας στην Κρήτη που είχε γίνει το πρωί της ίδιας ημέρας.
 
Οι αποδοκιμασίες δεκάδων κατοίκων της περιοχής που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου της πόλης για να διαμαρτυρηθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας εντός του ΕΣΥ και τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό που τους
οδηγούν ακόμη και στον κτηνίατρο της πόλης για πρώτες βοήθειες, βαφτίστηκαν «show» για τις ανάγκες της πραγματικότητας την οποία θέλει να βλέπει ο αναπληρωτής υπουργός. Και μάλιστα, «show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζήδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία"» όπως έγραψε στην ανάρτησή του.

 
Όπως φαίνεται ο κ. Πολάκης πρόλαβε στα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάστηκε να διανύσει την απόσταση από το αυτοκίνητό του μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου, να δει αλλά με άλλου τύπου φακό… εφοδιασμένο με ακτίνες Χ την εικόνα του πλήθους και να σκανάρει σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκαν και να μετρήσει «δέκα ακροδεξιούς» και «πέντε Λαετζήδες» όπως χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη (ΛΑΕ).
 
Δεν «είδε» τους οργισμένους συμπατριώτες του, δεν «είδε» οργισμένους Κρητικούς, δεν «είδε» αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα. Το βέβαιο είναι ότι έβλεπε μόνο την πόρτα του κεντρικού κτηρίου του νοσοκομείου –κυριολεκτικά όμως. Διότι πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ο μονίμως οξύθυμος και έτοιμος για λεκτικούς τσαμπουκάδες αναπληρωτής υπουργός Υγείας διέσχισε χωρίς πολλά πολλά το πλήθος και μπήκε στο νοσοκομείο; Και αυτό παρόλο που είχε «δει» και την προβοκατόρικη διάθεση των «δέκα ακροδεξιών» και των «πέντε Λαετζήδων», ότι δηλαδή βρίσκονταν στο νοσοκομείο «για τις ανάγκες των καναλιών που θέλουν φασαρία»….
 
Εισερχόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας ο κ. Πολάκης  βρέθηκε μέσα σε… κόσμο όμορφο, ονειρικά πλασμένο. «Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους φορείς του νοσοκομείου, την επιτροπή των κατοίκων, τον δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού» περιγράφει στην ανάρτησή του.
 
Την ίδια ώρα, και όπως είχε αποκαλύψει το ΘΕΜΑ, απηυδισμένοι από την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, από τις πολύωρες αναμονές αλλά και από τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις που καλούνται να καλύψουν για να εξυπηρετηθούν από τα νοσοκομεία άλλων περιοχών, οι ασθενείς καταφεύγουν σε λύσεις ανάγκης που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας υπάρχει μόνο ένας παθολόγος για να εξυπηρετήσει 60.000 άτομα που ζουν στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή, όπως είχε καταγγείλει ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος κ. Αντώνης Πετράς.
 
Παρά ταύτα, ο κ. Πολάκης διαβεβαιώνει πως όλα βαίνουν καλώς, με το γνώριμο στους διαδικτυακούς φίλους του μότο, γραμμένο εμφατικά με κεφαλαία, και ελαφρά παραλλαγμένο «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ»…
 
Τον ρόλο του πυροσβέστη, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να έχει ο έτερος Κρητικός γιατρός της Αριστοτέλους. Κατευναστικός, πράος, ήρεμος, σχεδόν απολογητικός για όλα τα… δεινά που συμβαίνουν στον χώρο της υγείας, ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός έδωσε το εκ διαμέτρου αντίθετο στίγμα σε σχέση με τον εκρηκτικό Πολάκη με δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του (στον ΒΗΜΑ FM και στον REAL FM).
 
Ερωτηθείς για το θέμα των αλλεπάλληλων «δωρεών» υλικών από ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ ώστε να μπαίνουν άμεσα για χειρουργείο, ο κ. Ξανθός επέλεξε γενικές τοποθετήσεις για τα γνωστά προβλήματα που παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζουν εν γένει τα δημόσια νοσοκομεία. Σε κάθε περίπτωση εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι η κατάσταση βελτιώνεται και ότι τα αποτελέσματα θα φανούν στο άμεσο μέλλον.

Παραδέχθηκε επίσης τις δραματικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, που υπερβαίνουν τις 25.000, και υποστήριξε ότι θα καλυφθούν σε ορίζοντα τετραετίας.
 
Ο κ. Ξανθός είδε τις «ντροπιαστικές αναμονές των 25 -30 ασθενών σε αναμονή για κρεβάτι σε ΜΕΘ», αλλά δεν βρήκε τίποτα επιλήψιμο στις παρεμβάσεις που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης στη λίστα αξιολόγησης και κατάταξης των 500 επαγγελματιών υγείας που είχε καταρτίσει το ΚΕΕΛΠΝΟ.
 
Προσλήψεις υποσχέθηκε και για το ξεμπλοκάρισμα της λίστας αναμονής των καρκινοπαθών. Τέλος, σχετικά με τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων υποστήριξε ότι ο προϋπολογισμός είναι αυξημένος από 1.025 που ήταν το 2015, σε ένα 1.156 το 2016. Την άποψη δε της ΠΟΕΔΗΝ ότι ο προϋπολογισμός είναι μειωμένος κατά 350 εκατ. την απέδωσε σε «εσκεμμένη παρανόηση Ομοσπονδίας στο πλαίσιο αντιπολιτευτικών ενεργειών». Απάντηση, ωστόσο, στο ερώτημα γιατί έναντι του 1,156 δις ευρώ έχουν δοθεί μόλις 350 εκατ. ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία από την αρχή του έτους δεν δόθηκε. Μόνο η υπόσχεση ότι τα δοθούν άλλα 120 εκατ. ευρώ, χωρίς χρονοδιάγραμμα….

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από anatolh.com και cretapost.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (54)

Κακεντρεχείς ....

Δεν ξέρω τί λέτε σεις , αλλά εγώ είδα καθαρά εκδηλώσεις λατρείας από το πλήθος προς τον σύντεκνό τους !!! Δεν υπήρχαν ''γιούχα'' αλλά μόνο ζητωκραυγές αποθέωσης !! Μέχρι και κόκκινο χαλί είχε στρωθεί και τον έραναν με ροδοπέταλα βρακοφόροι !! Τώρα , αν καμιά 1.000άδα παλιόσκυλα που ήταν βαλτά από την αντιπολίτευση έβριζαν, αφήστε τα να γαυγίζουν ......... Αυτά θα πάνε ...3 μέτρα μέσα στη γη !!

τζει ει

ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ...............................ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ...............................

ΣΗΦΗΣ Αθήνα.

ΑΠΟΡΩ. πως και δεν τον πιασανε να τον κουρεψουνε τον αχρηστο αναισθητο συριζοφασιστα. Απορω.

Δώσε πονο Τσίπρα στο Πασοκονησι

κτηνίατρος και πολυ τους πεφτει στους Κρητικους.

Ελεος σύντροφε ...

Δηλαδή , (10 ακροδεξιοί + 5 Λαετζήδες) , συνολικά 15 ''σκυλιά '' γαυγίζανε ένα μαντρόσκυλο ;;; Και τα 1.000 που φαινόνταν στο βίντεο τί ήσαν κουταβάκια που σου έκαναν χαρούλες ;;;

@μαθηματικό...μυαλό!!!

Εύγε!!Απέδειξες την αλήθεια με...μαθηματική ακρίβεια!!!!

51960

ΠΟΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Πωλ ...

Δηλαδή 10 (ακροδεξιοί) + 5 (Λαετζήδες) = 1.000 άτομα !! Γιατί τόσα περίπου φαίνονται στο βίντεο !! Αλήθεια , πού είπαμε ότι μάθαμε αριθμητική ;;;;

Epwnvmus

Φίλοι Κρητικοί εγω μαζι σας ειμαι! Αλλα για ρίξτε μια ματια στο ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ κ τις 4 φορες.. Οτι ψηφιζεις παίρνεις. Αυτο ειναι νόμος. Πως είπατε; Εξαπατηθήκατε κ σεις οπως κ ολη σχεδον η χωρα; Σας είπαν ψέματα κ υφάρπαξαν την ψήφο σας; Θα συμφωνησω. Να σας πω κ κατι αλλο ομως: Ψηφίσατε κ εκλέξατε μερικους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκει σωστα; Γιατι δεν ασκείτε "πίεση" (ξερετε τους τρόπους) σε αυτους; Οι Υπουργοί σαν τον ψευτοτσαμπουκα τον Πολάκη εχουν γινει πλέον ενα με την καρέκλα. Δεν υποχωρούν, δεν εκβιάζονται. Οι βουλευτές ομως;; Αυτοι δεν εχουν μέλλον. Θα μείνουν στιγματισμένοι κ εκτος Βουλης μετα τις επόμενες εκλογές. Τι ζωη θα εχουν; Αυτη η άχρηστη παλιόκυβερνηση των φασιστερων εχουν όλες κι όλες 153 εδρες. Οι 100 τουλαχιστον απλα ανέχονται "για το καλο της αριστεράς" την κυβερνηση. Πιστευω οτι ΑΝΕΤΑ μπορούν να πιεστούν 3-4 απο αυτους κ να την ρίξουν! Ας κανει την αρχή η Κρήτη. Εστω με τσαμπουκά, ακομα κ με το ζορι. Γιατι; Αυτα που σας κανουν εκείνοι καλυτερα ειναι;; Μια αρχή χρειάζεται.

ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ

ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΤΡΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΝΤΡΑ

Κυρ βαγγελης

Ντροπή τση κρήτης είναι όλοι αυτοί οι νταούγκανοι που τον ψήφισαν κ που τόσα χρόνια τον τάιζαν εκεί στη κρήτη φίλε μου.

Δελτα Ν

Αυτο του αξιζει να μη μπορει να κυκλοφορησει πουθενα αυτος ο ψευτομαγκας!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης