Ακούσαμε έκρηξη στο αυτοκίνητο του Μαυρίκου, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ακούσαμε έκρηξη στο αυτοκίνητο του Μαυρίκου, λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Νομίζαμε ή ότι έγινε κάποιο τρακάρισμα ή ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, ο θόρυβος ήταν έντονος», τονίζει στην κάμερα γυναίκα που διατηρεί κατάστημα λίγα μέτρα μακρυά 

Ακούσαμε έκρηξη στο αυτοκίνητο του Μαυρίκου, λέει αυτόπτης μάρτυρας
Τα δραματικά λεπτά της τραγωδίας στην Αττική Οδό χθες το μεσημέρι, που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος
, περιγράφει μπροστά στην κάμερα γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την κυρία Ειρήνη Τζίτζιφα, αυτό που την αναστάτωσε ήταν ένας έντονος θόρυβος που ακούστηκε από τον δρόμο. Στην αρχή νόμισε ότι πρόκειται για κάποιο τρακάρισμα ή ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, αλλά στη συνέχει είδε ότι το αμάξι είχε τυλιχθεί στις φλόγες, χωρίς προηγουμένως να έχει συγκρουστεί. 

«Στην αρχή ακούσαμε ένα πολύ μεγάλο θόρυβο, τρέξαμε, είμαι ακριβώς απέναντι. Τρέξαμε στα τζάμια της Αττικής Οδού. Νομίζαμε ότι είναι σκάσιμο κάποιου λάστιχου ή τρακάρισμα. Βλέπουμε την πόρσε  να έχει πλευρίσει στο αριστερό ρεύμα. Στην αρχή έβγαζε λίγη κάπνα, σχετικά μικρή», τόνισε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, ήταν δυνατός θόρυβος σαν έκρηξη.

«Ακούσαμε ένα κρότο σαν έκρηξη. Όταν έφτασα βλέπω την πόρσε, ήταν μεγάλος θόρυβος. Την ώρα που έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, είδαμε το κεφάλι στη θέση του συνοδηγού. Όταν έσπασαν το τζάμι η φωτιά άρχισε να φουντώνει», αναφέρει στην περιγραφή της η κυρία Τζίτζιφα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης