Απολογείται η 26χρονη Βουλγάρα που βρήκε τους δολοφόνους του ναυτικού στην Καλλιθέα

Απολογείται η 26χρονη Βουλγάρα που βρήκε τους δολοφόνους του ναυτικού στην Καλλιθέα

Φέρεται να μεσολάβησε προκειμένου να φέρει σε επαφή την 49χρονη πρώην σύζυγο του άτυχου 63χρονου με τον Ρουμάνο που κατηγορείται για τη δολοφονία

Απολογείται η 26χρονη Βουλγάρα που βρήκε τους δολοφόνους του ναυτικού στην Καλλιθέα
Απαντήσεις για το φρικιαστικό έγκλημα που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα, δίνει σήμερα στον ανακριτή η 26χρονη Βουλγάρα – ένα από τα πλέον «κεντρικά» πρόσωπα της υπόθεσης της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού το πτώμα του οποίου βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη!

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ασφυκτικός, ενώ από την τοξικολογική εξέταση διαπιστώθηκε η ύπαρξη οινοπνεύματος και αγχολυτικού-υπνωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος στον οργανισμό του θύματος!

Πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα φέρεται να βρίσκεται μια 49χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του άτυχου ναυτικού, η οποία προκειμένου να διαπράξει την ανθρωποκτονία ζήτησε τη βοήθεια της 26χρονης. Αυτή τότε της σύστησε για το σκοπό αυτό έναν 29χρονο Ρουμάνο, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του. Σκοπός των δραστών ήταν οι καταθέσεις του θύματος που βρίσκονταν σε κοινό λογαριασμό με την 49χρονη.
Κλείσιμο

Πάντα σύμφωνα με τις αρχές, τον Ιανουάριο του 2015, όλοι τους μετέβησαν στην Καλλιθέα, στο διαμέρισμα της 49χρονης, η οποία κάλεσε το θύμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα
. Όταν ο άτυχος άντρας μπήκε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί. Στη συνέχεια μετέβησαν στην οικία του θύματος προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή.

Από τις έρευνες των αρχών αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για την δολοφονία του άτυχου ναυτικού  είναι η 49χρονη πρώην σύζυγος του, η οποία φέρεται μετά το έγκλημα να άδειασε λογαριασμούς ύψους 240.000 ευρώ και να έφυγε, με το γιό τους,  για την Βάρνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού έχει εντοπιστεί στην Βάρνα όπου διατηρεί μεσιτικό γραφείο και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ώστε να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Τώρα, η απολογία της 26χρονης στην ανάκριση,  αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει προανακριτικά, πως ήταν εκείνη που βρήκε τους ανθρώπους που θα έβγαζαν από τη μέση τον ναυτικό.

Η κατηγορούμενη φέρεται να έχει περιγράψει με λεπτομέρειες την μοιραία ημέρα της δολοφονίας όπου στο σπίτι της φίλης της είχαν στήσει ενέδρα θανάτου τρεις Ρουμάνοι, αναφέροντας μάλιστα πως γι' αυτό πληρώθηκε με 3.000 ευρώ. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα ισχυρίσθηκε πως την ώρα της δολοφονίας ο 12χρονος γιος του θύματος ήταν μαζί της στο μπαλκόνι του σπιτιού. «Είχα βγει στο μπαλκόνι και κρατούσα το παιδί, προκειμένου οι τρεις Ρουμάνοι να σκοτώσουν τον άνθρωπο. Τους άκουγα που τον χτυπούσαν και μιλούσα δυνατά στο παιδί για να μην καταλάβει τίποτα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης