Αυτός είναι ο Αλβανός παιδόφιλος που επιτέθηκε σε 27 ανήλικα κορίτσια

Αυτός είναι ο Αλβανός παιδόφιλος που επιτέθηκε σε 27 ανήλικα κορίτσια

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - Ο 46χρονος κυκλοφορούσε με ποδήλατο πλησίαζε κοριτσάκια και τα ανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις μαζί του

Αυτός είναι ο Αλβανός παιδόφιλος που επιτέθηκε σε 27 ανήλικα κορίτσια
Στο δικαστικό Μέγαρο Πειραία οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο 46χρονος Αλβανός παιδόφιλος προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων κατα συρροήν, κλοπής και απείθειας.

Ο 46χρονος Αλβανός σύμφωνα με την αστυνομία έκανε 27 απόπειρες σε ανήλικα κοριτσια 13-15 ετών.

Η αστυνομία έφθασε στη σύλληψή του μετά από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα τόσο στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όσο και σε διάφορα τμήματα Ασφαλείας στην Αττική, σύμφωνα με τις οποίες ένας άγνωστος άνδρας που κυκλοφορούσε με ποδήλατο πλησίαζε κοριτσάκια και τα ανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις μαζί του. 


Κλείσιμο

Οι έρευνες που ακολούθησαν είχαν αποτέλεσμα, αφού νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο 46χρονος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται με το ποδήλατό του στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ανδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώνοντας ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν αυτά του άνδρα που αναζητούσαν επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ετράπη σε φυγή και ακινητοποιήθηκε τελικά σε μικρή απόσταση από τους αστυνομικούς που τον προσήγαγαν στο τμήμα Ασφαλείας της Δραπετσώνας και ακολούθως στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης