Αμίλητος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Αμίλητος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ήθελε απλά να αγγίξει τα θύματά του και όχι να τα βιάσει

Αμίλητος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο 30χρονος άνδρας που συνελήφθη από τις αρχές την περασμένη εβδομάδα και φέρεται ως ο «δράκος» του Αμαρουσίου. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο 30χρονος δεν έδωσε καμία απάντηση για τις πράξεις του.

Ο 30χρονος καλείται να απολογηθεί, μετά τη νέα δεύτερη προθεσμία που έλαβε την περασμένη Παρασκευή, για βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν σε επιθέσεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε γυναικών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ήθελε απλά να αγγίξει τα θύματά του και όχι να τα βιάσει, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Εξεταζόμενους από τους αστυνομικούς ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε πέντε επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες  ανέφερε πως ξεκίνησε τις επιθέσεις πριν από δύο μήνες και αυτό, εξαιτίας ερωτικής απόρριψης που βίωσε στο παρελθόν. «Δεν ήθελα να τις πειράξω, ήθελα μόνο να τις αγγίζω» ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λόγια του.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης