Τρόμος από τον «δράκο» στο Μαρούσι

Τρόμος από τον «δράκο» στο Μαρούσι

Τουλάχιστον τρεις γυναίκες έχουν δεχθεί επίθεση στο ίδιο σημείο τις τελευταίες δέκα ημέρες - Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα ξαναχτυπήσει

Τρόμος από τον «δράκο» στο Μαρούσι
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρας περίπου 35 ετών, ο οποίος έχει επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες στην περιοχή του Αμαρουσίου, γύρω από το Υγεία, έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Η πρώτη αναφορά για τη δράση του «δράκου» του Αμαρουσίου, ήταν πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Τη Δευτέρα (23/5) επανέλαβε εις διπλούν τη δράση του. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.


Κλείσιμο
Το προφίλ του


Όπως προέκυψε από τις αναφορές των γυναικών που δέχθηκαν επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια. Είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας. 

Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, γεγονός που σημαίνει είτε ότι είναι κάτοικος της περιοχής, είτε ότι έχει κρυμμένο κάποιο μεταφορικό μέσο, με το οποίο απομακρύνεται. Στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο με προβλήματα.

Τί αποκαλύπτουν εργαζόμενοι της περιοχής 


Οι πρόσφατες πρωινές επιθέσεις σε τρεις γυναίκες έχουν θορυβήσει την γειτονιά και τoν κόσμο που χρησιμοποιεί την διάβαση αφού είναι πολυσύχναστη. 


«Περνάω συχνά τη διάβαση αυτή. Σήμερα το πρωί άκουσα κάποιους που περνούσαν από κάτω και συζητούσαν για το περιστατικό.  Δεν το άκουσα πολύ καλά. Τώρα ενδεχομένως και να προσέχω όταν περνώ από τη διάβαση»,  είπε θορυβημένη μια εργαζόμενη η οποία χρησιμοποιεί καθημερινά την διάβαση για να μεταβεί στην εργασία της.

Η πρώτη επίθεση του 35χρονου δράκου σημειώθηκε πριν από 10 μέρες όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου ενώ στην συνέχεια την Δευτέρα (23/5) επανέλαβε εις διπλούν τη δράση του.

Οι άνθρωποι που καθημερινώς χρησιμοποιούν την υπόγεια διάβαση είναι τρομοκρατημένοι και φυσικά καταγγέλουν και επιθέσεις ληστειών και αρπαγής τσαντών που πολλές φορές τα θύματα μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

«Τις έχουν ''πλακώσει'' στο ξύλο, τις έχουν στείλει στα νοσοκομεία, εδώ από κάτω στο υπόγειο. Και πρωί και βράδυ. Δεν ήταν σεξουαλικές επιθέσεις, ήταν για να τους αρπάξουν την τσάντα. Έχουν πάει στο νοσοκομείο με ματιά πρησμένα, με σπασμένα πλευρά. Κι εγώ καμία φορά όταν περνώ τη διάβαση κοιτάζω γύρω μου.  Αυτοί στήνονται σε σημεία και μέσω κινητού ειδοποιούν ο ένας τον άλλον» λέει χαρακτηριστικά εργαζόμενη της περιοχής στο protothema.gr


Η Αστυνομία παρακολουθεί την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη καθώς πιστεύεται ότι μπορεί να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Δείτε βίντεο: Στο κυνήγι του "δράκου" του Αμαρουσίου - Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης