Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης με το αερόστατο ο Ψινάκης

Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης με το αερόστατο ο Ψινάκης

Μπορεί ο καιρός... να του τα χάλασε χθες, καθώς ο αέρας φυσούσε αντίθετα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέβει στον ουρανό το αερόστατο, ο δήμαρχος όμως... κράτησε την υπόσχεσή του -«Τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι είχε πολύ αέρα», λέει στο protothema.gr

Στον ουρανό της Θεσσαλονίκης με το αερόστατο ο Ψινάκης
Το 'πε και το 'κανε ο δήμαρχος Μαραθώνα. Μπορεί ο καιρός... να του τα χάλασε χθες, καθώς ο αέρας φυσούσε αντίθετα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέβει στον ουρανό το αερόστατο, ο Ηλίας Ψινάκης όμως κράτησε την υπόσχεσή του και πέταξε πάνω από την Θεσσαλονίκη.

Πολλοί Θεσσαλονικείς σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης είδαν το μεγάλο αερόστατο στον ουρανό της πόλης. Μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στα social media φωτογραφία μέσα από το αερόστατο πάνω από τη Θεσσαλονίκη.

Κλείσιμο


Η προσεδάφιση ήταν προγραμματισμένη να γίνει λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε τους φίλους του στα scosial media «γκρεμίστηκε σε ένα βουνό», για του λόγο το αληθές ανέβασε και μια φωτογραφία από το σημείο.



«Τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι είχε πολύ αέρα», λέει ο δήμαρχος στο protothema.gr. 

Ο Ηλίας Ψινάκης, για αρκετές ώρες χθες προσπαθούσε μαζί με τους πιλότους, από διάφορες περιοχές του Μαραθώνα να σηκώσουν στον αέρα το αερόστατο που θα τον μετέφερε στην Θεσσαλονίκη. 

Ο καιρός όμως δεν ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο ήθελε να φτάσει στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης