Δεν θα μεταδοθεί το αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega

Δεν θα μεταδοθεί το αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας μέχρι τη Δευτέρα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Mega αντιδρώντας στην καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους

Δεν θα μεταδοθεί το αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega
Σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας από σήμερα ως την Δευτέρα προβαίνουν οι εργαζόμενοι του Mega ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Έχοντας πληρωθεί μόνο μέρος του μισθού τους για το μήνα Μάρτιο αποφάσισαν από σήμερα και τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιούν κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ενημερωτικές ζώνες του προγράμματος του σταθμού.

Συνεπώς σήμερα το απόγευμα από τις 6-10 μ.μ. θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων. Το ίδιο ισχύει και για αύριο το πρωί 6-10, όπου το πρωινό θα περάσει χωρίς την ενημερωτική εκπομπή των Καμπουράκη- Οικονομέα. Την Παρασκευή, η απόφαση των εργαζομένων για απεργία θα ισχύσει από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι.

Κλείσιμο
Έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Βέβαια αν στις επόμενες ημέρες, καταβληθούν οι οφειλές προς τους εργαζομένους, τότε αυτοί θα σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης