Σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας από σήμερα ως την Δευτέρα προβαίνουν οι εργαζόμενοι του Mega ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Έχοντας πληρωθεί μόνο μέρος του μισθού τους για το μήνα Μάρτιο αποφάσισαν από σήμερα και τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιούν κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ενημερωτικές ζώνες του προγράμματος του σταθμού.
Συνεπώς σήμερα το απόγευμα από τις 6-10 μ.μ. θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων. Το ίδιο ισχύει και για αύριο το πρωί 6-10, όπου το πρωινό θα περάσει χωρίς την ενημερωτική εκπομπή των Καμπουράκη- Οικονομέα. Την Παρασκευή, η απόφαση των εργαζομένων για απεργία θα ισχύσει από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι.
Έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Βέβαια αν στις επόμενες ημέρες, καταβληθούν οι οφειλές προς τους εργαζομένους, τότε αυτοί θα σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.