Νεαροί άνοιγαν αυτοκίνητα σε χωριά της Αργολίδας

Όλες οι διαρρήξεις είχαν γίνει από 24 Ιανουαρίου ως 21 Φεβρουαρίου και ο 31χρονος ήδη κρατούμενος με το συνεργό του είχαν αρπάξει από τα οχήματα που παραβίαζαν  μετρητά, τραπεζικές κάρτες, κινητά, φωτογραφικές μηχανές και διάφορα ρούχα

Στις φυλακές Ναυπλίου για άλλα παρόμοια αδικήματα βρίσκεται ήδη έγκλειστος ένας από τους δυο νεαρούς που είχαν ρημάξει τα σταθμευμένα οχήματα στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί ένδεκα κλοπές που διέπραξε μαζί με τον συνεργό του.

Όλες είχαν γίνει από τις 24 Ιανουαρίου ως τις 21 Φεβρουαρίου και ο 31χρονος ήδη κρατούμενος με τον 27χρονο συνεργό του είχαν αρπάξει από τα οχήματα που παραβίαζαν  μετρητά, τραπεζικές κάρτες, κινητά, φωτογραφικές μηχανές και διάφορα ρούχα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.000 ευρώ. Στις κλοπές χρησιμοποιούσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός, το οποίο κατασχέθηκε.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η έρευνα της Ασφαλείας συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν κάνει και άλλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr