Πατούλης: Η πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τους Έλληνες «τρία μέτρα κάτω από τη γη»

Πατούλης: Η πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τους Έλληνες «τρία μέτρα κάτω από τη γη»

«Αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνον ανεπαρκείς, αλλά στερούνται και του κατάλληλου ήθους για να παραμείνουν κι άλλο στη θέση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΙΣΑ 

Πατούλης: Η πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τους Έλληνες «τρία μέτρα κάτω από τη γη»
Την ανεπάρκεια αλλά και την ανηθικότητα  της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας επισημαίνει το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ), με αφορμή τις προχθεσινές υβριστικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη στη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο Αμαρουσίου. 

«Τα όσα ανέφερε ο κ. Πολάκης στην προχθεσινή ομιλία του στο Μαρούσι, παρουσιάζοντας το παράλληλο πρόγραμμα της σημερινής Κυβέρνησης για τον τομέα της υγείας , αποκαλύπτουν το πραγματικό κυβερνητικό σχέδιο για την υγεία των Ελλήνων: Θα χώσουμε κάτω από τη γη, όλους όσους διαφωνούν μαζί μας»
αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ, χρησιμοποιώντας με σαρκαστικό τόνο την αποστροφή του κ. Πολάκη αναφορικά με τη λεκτική αντιπαράθεση που είχε με δημοσιογράφο ότι «Έπρεπε να πάω να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!». 

Η πολιτική υγείας της κυβέρνησης, όμως, όπως επισημαίνει ο ΙΣΑ, φαίνεται ότι οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα προς αυτήν τη θλιβερή κατεύθυνση. 
Κλείσιμο

Οι μοιραίες παραλείψεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας 

Και για να μας χώσουν ακόμη πιο εύκολα κάτω από τη γη, φρόντισαν με την πολιτική τους το προηγούμενο διάστημα τα εξής, λένε οι γιατροί: 

Να έχουν χάσει το φετινό χειμώνα τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας από την γρίπη, εξαιτίας της ανυπαρξίας πολιτικής προληπτικού εμβολιασμού και ενημέρωσης του πληθυσμού.
Να χάνονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές εξαιτίας των δεκάδων κλειστών κρεβατιών στις Μονάδες  Εντατικής Θεραπείας , λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού.
Να ταλαιπωρούνται σε ημερήσια βάση χιλιάδες ασθενείς που προσέρχονται στα κρατικά νοσοκομεία , εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .
Να περιμένουν μήνες οι καρκινοπαθείς σε λίστες αναμονής- ντροπής,  για να λάβουν την απαραίτητη για τη ζωή τους θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.
 
Ανεπάρκεια έργου και ήθους 

«Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Πολάκη και την κάλυψη που του παρείχε στη Βουλή ο προϊστάμενος Υπουργός του, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνον ανεπαρκείς, αλλά στερούνται και του κατάλληλου ήθους για να παραμείνουν κι άλλο στη θέση αυτή.Αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά τους ότι το κύριο πρόβλημα της χώρας μας σήμερα δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η κρίση αξιών» επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ.Γιώργος Πατούλης.

Στην Πατρίδα μας, στον επιστημονικό – ιατρικό κόσμο της χώρας αλλά και στους πολίτες αξίζει μια καλύτερη ηγεσία στο Υπουργείο Υγείας, καταλήγει ο ΙΣΑ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης